ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Flexi Kart Konusunda Yanılttı sikayetcixx  [01 Nisan 2008, 09:00]
3 Mart 2008 tarihinde Garanti Bankası'ndan telefon açılarak, Flexi Card başvurusu yapmak isteyip istemediğim soruldu. İstemediğimi söyledim. Karşımdaki kişi nedenini öğrenmek istedi. Üyelik ücreti ödemek istemediğimi, bonus kartımı da bu yüzden kapattırdığımı belirttim.

Bunun üzerine Flexi Card için böyle bir sorun olmayacağını, aksine çok fazla avantajı olduğunu ve üyelik ücreti ödemeyeceğimi söyledi. Böyle olunca başvuru yapmayı kabul ettim.

Başvuru telefon üzerinden yapıldı. 14 Mart 2008'de aşağıda gönderilmiş olan maili aldım. Söylenenle yapılan aynı değil. Bu yüzden bankaya olan güvenim sarsıldı.

Not: Banka delil olarak o tarihte benimle yapılan telefon görüşmesini dinleyebilir. ^^
-------------------------------------------------------------------------
Flexi card wrote:Sayın Seval ***,
Flexi Card'ın size ait dünyasına hoş geldiniz. Flexi card'ınız sizin tercihlerinize göre oluşturulmuş ve size ulaştırılmak üzere kuryeye teslim edilmiştir.
Bol bonuslu flexi kampanyanız : ekstrede en yüksek harcama
Ödülünüz : ekstra% 1.25 bonus

Faiz oranınız : % 4.88
Bonus oranınız : % 0.80
Kart ücretiniz : 50.00 YTL
Eklenecek bonus tutarınız : 0.00 YTL

Flexi özellikleri: Harcama sözü verin, Bonus kazanın. Kartınızla senede 2 kere ekstre atlatabilirsiniz! Unutmayın senede 2 kere paketinizi de değiştirme hakkına sahipsiniz!

Flexi Card'la topladığınız Bonusu ister Bonus program ortaklarında bedava alışveriş olarak kullanırsınız, ister kredi kartı borcunuzu ödersiniz. Ayrıca uçak bileti alabilir, istediğiniz yere uçabilirsiniz.

Ayrıca kartınızla bonus program ortaklarında standart taksit imkanından faydalanır, ekstra bonus kazanırsınız!

Kartınızla ilgili değişiklikleri 444 0 333 Alo Garanti'den sadece kart numaranızı ve kart şifrenizi girerek veya Garanti internet şubesinden yapabilirsiniz.

Kartınız elinize geçtikten sonra 444 0 333 Alo Garanti'yi arayarak veya Garanti internet şubesini ziyaret ederek şifrenizi almayı unutmayınız. Flexi Card şifrenizle alışverişlerinizi daha güvenli ve imza atmadan gerçekleştirebilirsiniz.

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
01.04.2008

Sayın Seval Kafkas 'ın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek Flexi Kartının paket özelliği hakkında detaylı bilgi iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.Garanti Bankası A.Ş.