ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ'den Limit Arttırımı Bekliyorum elen  [01 Nisan 2008, 09:00]
29 Mart 2008 Cumartesi günü, bonus kartımın limitini aşan bir alışveriş yapmam gerekti. Limit aşım ücreti ödememek için limit arttırımı yapmak üzere Balıkesir merkezdeki Garanti şubesine saat 15:45 gibi gittim. “İşlem yapmıyoruz” denilerek şubeye bile alınmadım.

Eve gidip bankayı aradım. Limit arttırımı için faks gönderebilir yada bankaya uğrayabilirsiniz dediler! telefondaki müşteri temsilcisine en azından limit arttırımı için talep de mi almıyorsunuz diye sordum. Hayır cevabını aldım.

Şu an evden faks gönderme imkanım yok. Internet şubemi bilgisayarımdan kaynaklanan bir problemden dolayı kullanamıyorum. Yapacağım alışveriş de bonusun bir kampanyası ve son gün 31 Mart Pazartesi!

Eğer müşteri temsilcilerinden biri sorsaydı, sadece fazladan 500 YTL limit talebi isteyecektim. Bu kadar küçük bir talep, en azından bu zamana kadar yapmış olduğumuz ödemelerden ve hesap hareketlerinden incelenip hemen verilemez miydi?

Benim kolay bankacılık anlayışım bu. Borcumu zamanında ödüyorsam banka da bana farklı davranmalı. Garanti'den bir cevap bekliyorum. Limit arttırımı Pazartesi günü yapılamazsa kartımı iptal etmek istiyorum.^^

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
01.04.2008

Sayın Emine Bayata 'nın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek ,hafta sonu açık olan şublerimizde öğlene kadar müşteri işlemleri yapıldığı iletilmiştir.Kredi kartı limit arttırımı değerlendirme kriterlerimiz hakkında detaylı bilgi verilerek , gelir belgesi ile birlikte limit arttırım talebini içeren dilekçesini 212 6575964 numaralı faxımıza iletmesi halinde değerlendirme yapılacağı iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T. GARANTİ BANKASI A.Ş.