GARANTİ Para Kartımı 1.5 Aydır Göndermiyor
ybilgin
[29 Mart 2008, 09:00]
Garanti Bankası internet şubesinden paracard başvurusu yaptım. Sonrasında "Kartınız adresinize gönderilecektir. " şeklinde bir mesaj çıktı. İnternet şubesinde Paracard'ımın bilgileri hemen gözüktü. Numarası v.b bilgileri yazıyordu. Yaklaşık 1,5 aya yakın bir süre oldu ama hâlâ paracard'ım elime ulaşmadı. Adresin yanlış olması gibi bir ihtimal yok çünkü aynı adresi verdiğim diğer bankalar ve kurumlardan mektuplarım elime ulaşıyor. ^^
Sayın Orhan Bilginsavaşçı 'nın şikayeti hakkında ,
Müşterimiz ile görüşülerek kredi kartının kurye şirketimizce teslimatının yapılmış olduğu iletilmiştir.
Saygılarımızla,
T.Garanti Bankası A.Ş.
Haklı Müşteri Hattı
444 0 338
30.03.2008
ybilgin
Bugün benimle iletişime geçeceklerdi fakat ben yoktum mail yollamışlar bende arayabileceklerini söyledim ama bugün akşam üzeri ParaCard elime ulaştı. Garanti bankası'na ilgilerinden dolayı, Sikayetvar.com'a da aracı oldukları için teşekkür ederim.
30.03.2008
Sayın Orhan Bilginsavaşçı ‘nın şikayeti hakkında ,
Müşterimize siteye vermiş olduğu ve bankamızda kayıtlı olan diğer telefonlardan ulaşılamamıştır. Mail yoluyla telefonlarını yeniden belirtmesi istenmiştir. Müşterimize ulaşıldığında konu hakkında bilgi verilecek ve siteye bilgilendirme yapılacaktır.
Saygılarımızla,
T.Garanti Bankası A.Ş.