278308 |

| GARANTİ Haklı Müşteri Hattındaki Hoş Olmayan Davranış!
Seretan
[29 Mart 2008, 09:00]
Tam 1 senedir Garanti Bankası müşterisiyim. Hayatımda paranın geçtiği her yerde hep Garanti Bankası olmuştur. Hizmet kalitesi olarak kesinlikle mükemmeller ama son yaşadığım mağduriyet Garanti Bankası müşterisi olarak beni çok üzdü.
Günümüzde kredi kartları kullanımı bazen nakit alışverişten daha avantajlı olabiliyor. Ben de bu avantajdan istifade etmek için Bonus kart için başvuruda bulundum. Kısaca anlatmak gerekirse ben müşteri temsilcisindeki bayan görevliye de şunlardan bahsettim.
Başvuru için istediğiniz son 3 aya ait gelir beyannamesi maalesef bende yok. Firmamı açalı 2 ay oldu ama ben tam 1 senedir Garanti Bankası müşterisiyim. Aylık nakit akışım hep xxxx YTL olmuştur, hiç düşmemiştir. Ben de bu bankanın müşterisi olarak bankamın benim ihtiyacıma mutlaka cevap vereceğini düşünerek kart başvurusunda bulundum. Bana banka şubesinde kartımın 3 hafta içerisinde işyeri adresime postalanacağını söylediler.
Daha sonra baktığımda ise başvurumun iptal olduğunu gördüm. Durumu haklı müşteri servisine bildirmek istedim. telefonu açan bayan görevli beni resmen azarladı. Öyle herkese kredi kartı verilmez diyerek bağırdı. Ben de büyük bir moral bozukluğu içerisinde telefonu kapatmak zorunda kaldım.
Şimdi buradan sormak istiyorum Garanti Bankası müşteri anayasasında madde 3 diyor ki; müşteri, ihtiyaçları tespit edilerek kendisine her zaman özen gösterilmesi gereken kişidir.
Yine aynı yasada madde 7 diyor ki; tüm Garantililer müşteri memnuniyetini oluşturmak ve müşterilerin "Garanti benim için düşünür, yaratır ve yapar. Kendimi Garanti'de güvende hissederim" demesini sağlamakla yükümlüdür. Peki, nerede kaldı benim müşteri haklarım? % |