ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ BANKASI Bilgi Vermeden Poliçe Kesiyor guzo  [29 Mart 2008, 09:00]
2 gün önce, Garanti Bankası müşteri hizmetlerini aradım. Yıllık kart ücreti olması nedeniyle, kartımı iptal etmek istediğimi söyledim. Müşteri hizmetleri:”Şu kadar söz verin, kart ücretini bonus olarak kartınıza yükleyelim” teklifinde bulundular.

Kabul etmedim.2 gün sonra tekrar arandım. Yine aynı şey teklif edildi. Değişik olan teklif ise, size Fleksi Card çıkaralım.Onun yıllık kart ücreti yok dediler.Fakat ben neden 35 YTL ödemek zorunda kalıyorum? Ödeyecek olsam, kartı 1 sene daha kullanırdım.
Garanti Bankası ile alakalı tüm işlemlerimi iptal ettim.

İnternetten araştırdım. Bazı bankalar yıllık kart ücreti almıyor. Ben onu kullanacağım. Ayrıca bilgi verilmeden poliçe kesilmiştir.Yıllık kart kullanım bedelinin, hesap kesim tarihinin son günü kesilmesi, ilginç değil midir?&

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
29.03.2008

Sayın Oğuz Yalçın 'ın şikayeti hakkında.

Yıllık kart aidat bedeli, yılda bir defaya mahsus tüm müşterilerimizden alınan bir ücrettir.

Uygulamamız ile ilgili detaylı bilgiye http://www.bonus.com.tr/tani/faizveucretler/ sitesinden ulaşabilirsiniz.

Müşterimiz ile görüşülerek, kart aidat bedelinin yılda bir defa alındığı iletilerek, alınan yıllık kart aidat bedelinin iptalinin yapılamayacağı iletildi.

Saygılarımızla,

T.Garanti Bankası A.Ş.