278136 |

| GARANTİ'nin Kapattığı Kredi Kartım!
jynxcello
[28 Mart 2008, 09:00]
21 Mart 2008 tarihinde 13.00–13.30 sularında Garanti Bankası Bağlarbaşı şubesine giderek bireysel emekliliğe başvurmak istedim. Birkaç işlemden sonra sözleşme imzaladım. Çalıştığım ofise geri döndüm.
Buraya kadar her şey normal. Fakat aynı gün içerisinde aldığım, reklâm içerikli Bonus Card e-maili'nde yer alan "aynalı bonus'umuzu denemek için tıklayınız" linkine tıkladım. Karşıma "isteğiniz sisteme kaydedilmiştir. 10 YTL karşılığında kartınız adresinize teslim edilecektir" mesajı çıktı.
Tekrar Bağlarbaşı şubesinin yolunu tuttum. İşlemi iptal etmelerini istedim. Tamam dediler ve tekrar işe döndüm. Akşam 17.55'te emeklilik uzmanlarından biri, "emeklilik sözleşmesinde verdiğiniz Bonus kartınız iptal durumda, bu kartın kullanımda olduğunun emin misiniz dedi. Ben de "öğlen aynalı Bonus işlemini iptal ettirmek için gelmiştim, o sırada siz iptal etmiş olmayasınız" dedim. Evet, biz hemen hesabı açıp size geri döneceğiz dendi ve bir daha aranmadım.
Ertesi gün (22.03.08 cumartesi) deneme amaçlı kartımı Bağdat Caddesi Göztepe şubesi ATM'sine soktum ve kartıma el kondu. Müşteri hizmetlerini aradım ve olanları anlattım. Kendisi benim kartım için kayıt açarken "kayıp" başlığı koymuş. Yani böyle bir durumda benim eski kartım iptal olup, yeni bir hesap numarasıyla yeni bir kart yollanırmış. Tabii ben bunu pazartesi günü 8. müşteri temsilcisiyle konuşurken öğreniyorum.
Ayrıca müşteri şikâyet hattı diye yaratılan 4440338 hattına -artık ne kadar çok kişi arıyorsa, ya da artık ne derecede insanların ulaşılmaması isteniyorsa- müşteri temsilcisi namına kimse çıkmıyor. O yetmiyormuş gibi genel müdürlük telefonlarına hiçbir santral dahi bağlanmamış, kimse açmıyor.
Ben isteğim dışında kartımın kapatılması ve ihtiyacım olan birçok ödemenin yapılamıyor olmasından çok rahatsızım. Hayatımı bu karta bağlayıp, çok önceden bir doktordan alınmış randevum, hastane ile ilgili işlemlerim veya ameliyatım olabilir. Sonuç olarak bugün itibariyle (27.03.08 perşembe), tüm hesaplarım, kredi kartlarım emeklilik sözleşmem vs Her şeyi kapatmaya karar verdim.
Yarattığı bu mağduriyetten tutun, yetkili birilerine uğraşma stresine kadar benim birçok konuda Garanti Bankası'yla ilgili negatif düşüncelere sahip olmamı sağladınız. Çok teşekkürler. % |