ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Limit Artırım Talebim Hakkında Bilgilendirmedi! guray03  [28 Mart 2008, 09:00]
Acil ihtiyacım olduğundan sadece 200 YTL limit artırımı yapmak için bir hafta önce Garanti Bankası müşteri hizmetlerini aradım. Bazı belgeleri faks çekmem gerektiğini, olumlu ya da olumsuz bana tekrar dönüleceğini söylediler.

Faksı çektim fakat kimse geri dönüş yapmadı. Dün aradım bana söylenen cevap ''faksınız silik çıkmış''. Limit artırmadıkları gibi bir de para istediler ''limitiniz güvence altında değil şu kadar para verin güvenceye alalım'' dediler.

Çalıştığım şirket Garanti Bankasıyla anlaşmalı. Çalışma arkadaşlarıma istemedikleri halde kredi kartları yollandı. Benim istediğim limit kendi limitimin 2 katı 3 katı bir meblağ değil, laptop veya TV de almayacağım. Hafta sonu şehir dışına çıkacağım kişisel ihtiyaç için sadece 200 YTL limit artırımı istedim, bir haftadır süründürülüyorum.

2 kredi kartım daha vardı telefonla limit artırımı yapıyorlardı. İkisini de iptal ettirdim fazla kart taşımamak için, keşke ilk Garanti'yi iptal ettirseydim. Geri dönüş yapacağız deyip insanları kandırmayın da biz de zaman geçmeden başımızın çaresine bakalım.%

Arkadaşına Gönder

28.03.2008 guray03 Bir haftadır müşteri hizmetleri, post destek hattı ve haklı müşteri hattıyla çözemediğim problemi Garanti Ankara Etlik şubesinde ki şu an adını hatırlayamadığım görevli hanımefendi 15 dakikada çözdü, bu kadar zormuydu demek istiyorum ama yinede sağolun şehir dışına çıkmama bir gün kala hallolduğu için...