277698 |

| GARANTİ Hesabım Haberim Olmadan Başka Şubeye Alınmış!
MEKILIÇ
[28 Mart 2008, 09:00]
Garanti Bankası'nda 6 yıldır kullanmış olduğum hesaplarım bir sabah ansızın başka bir şubeye geçirilmiş. Garanti Bankası Yeniyol Bursa şubesinde bulanan dört adet hesabım hiç bir gerekçesi olmadan habersizce Yozgat şubesine aktarılmış.
Müşteri hizmetlerini aradım, kendilerini yardımcı olamayacaklarını, şubemle görüşmem gerektiğini söylediler. Şubeyi arayıp durumu anlattım, telefonla çözemeyeceklerini şubeye gitmem gerektiğini söylediler.
Aynı gün (26.03.2008) Garanti Bankası Yeniyol şubesine gittim. Şubeden hesabımın Yozgat şubesinden tekrar Yeniyol şubesine aktarılması için dilekçe aldılar ve hesap aktarma işlemlerinin ay sonlarında yapıldığını ve benim ay sonuna kadar beklemem gerektiğini söylediler.
Hiçbir gerekçe yokken hesabımın şubesini kendiliğinden benden habersiz değiştirip tekrar açmak için ay sonunu neden beklemem gerekiyor? Eski hesap numaram bütün çevremde kayıtlı ve insanlar bu hesap numarasını biliyorlar. Bir şube değişikliği beni çok sıkıntıya soktu. Böyle bir saçmalığın derhal düzeltilmesini talep ediyorum ve hakkımı her ortamda arayacağım.% |