ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Yurtdışı Kredi Kartı Kullanımımda Yaşadığım Mağduriyet! okanito  [27 Mart 2008, 09:00]
15 Mart tarihinde yurt dışında Garanti Bankası kredi kartımı kullandım. 40 liralık bir alışveriş yaptım ancak bana yapmış olduğum harcamanın slibini vermediler. Daha sonra 2.000 YTL para çekildiği banka tarafından bana bildirildi.

Ben de bana ait olmadığını belirttim ancak imzam olmasa bile slip olmadığı için bu parayı ödemek zorunda olduğumu bana Garanti iletti. Büyük banka Garanti hakkımı korumaktansa elimde olmayan verilmeyen slipten dolayı bu ödemeyi yapmaya beni zorlamıştır. Siz siz olun Garanti Bankası kredi kartını kesinlikle yurt dışında kullanmayın, başınıza böyle bir şey gelirse banka arkanızda durmuyor. %

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
27.03.2008

Sayın Okan Çekmegeli 'nin şikayeti hakkında ,

Harcama itirazlari uluslararasi kurallarla belirlenen bir değerlendirme süreci gerektiriyor.

Müşterimiz ile 19/09/2007 tarihinde görüşülerek, harcama itirazının işleme alındığı bilgisi verilerek, değerlendirme sürecinin tamamlanması halinde bankamızda kayıtlı olan posta adresine mektup kanalı ile bilgilendirme yapılacağı iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.