ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Bonus Kartımın Düşük Limiti! transportr  [26 Mart 2008, 09:00]
Çok senedir internet bankacılığını kullandığım Garanti'nin bir vesile ile kredi kartı başvurusunu yaptım. Gelen kartın limitinin 500 YTL olduğunu görünce bunun artırılması, mümkün değilse iptali için bağlantıya geçtim.

telefondaki operatör 'birkaç ay kullanın' dedi. Hesabımın hareketlerine ve işlem hacmine bakmak yerine hiçbir işe yaramayan limitli kredi kartını bir süre kullanmam ve bu hiçbir işe yaramaması için de yıllık fahiş kullanım ücreti ödemem bekleniyor. Ayrıca kredi kartı iptal işlemlerinin nasıl yılan hikayesi olduğuna tekrar değinmeme gerek yok.

Böyle uygulamalarda, uzun yıllardır müşterilerini kaybediyorlar firmalar. Haberleri yok. Pazarlama sadece yeni müşteri kazanmak değildir, mevcut müşterileri de elde tutma kabiliyetidir aynı zamanda. İlgili birimlerine duyurulur. %

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
26.03.2008

Sayın Burak Bakay 'ın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek kredi kartı limit arttırımı değerlendirme kriterlerimiz hakkında detaylı bilgi verilerek , gelir belgesi ile birlikte limit arttırım talebini içeren dilekçesini 212 6575964 numaralı faxımıza iletmesi halinde değerlendirme yapılacağı iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T. GARANTİ BANKASI A.Ş.