ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Çalışanlarının Duyarsızlığı! alpella90  [24 Mart 2008, 09:00]
17 yaşında lise öğrencisiyim. Garanti Bankası İzmir Hatay şubesine 3 ay önce gençler için kolaylık sağlayan Gbank kart başvurusunu yaptım. Anlaşmalı kargo firması her seferinde kartı ben evde olduğum halde kapıyı çalmaya tenezzül etmeden paketimin olduğunu bildiren yazılı bir belgeyi apartmanımızın dış kapısına bırakıp gidiyordu.

En sonunda kendim kargo firmasına bizzat giderek paketimi aldım bana defalarca özürlerini ilettiler ve çalışanlarının bazen sorumsuzca davrandığını kabul ettiler. Yaklaşık kartın elime geçmesi 1,5 ay sürdü ve ihtiyacım olduğu bir anda Garanti ATM'sine gittim ve kartı taktığımda ''doldurduğunuz 18 yaş altı başvuru formu elimize ulaşmadı, lütfen velinizle gelip bankamızca formu tekrardan doldurunuz'' gibi bir ibare karşıma çıktı.

Daha sonra velimle şube çalışanlarından yardım istediğimde ilk defa böyle bir şey duyuyormuş gibi bir yüz ifadesi vardı. Ben velimin çok meşgul birisi olduğunu ve her gün bankaya gelip bu işlemlerle uğraşamayacağını ifade etmeme rağmen bir kere bile bana mantıklı bir açıklama yapmadı ve tek dediği ''bugün yoğunuz, yarın gelirseniz işleminizi hallederiz''.

Benim o gün içinde işlemlerimin olduğunu belirttiğimde bu sefer de ''Gbank başvuru formu bitti, yarın gelirseniz daha iyi olur'' gibi bir şey ifade kullandı. Günümüz internet ortamında o formu doldurmasının 5 dakika bile sürmeyeceğini, gereken belgelerimin yanımda olduğunu hanımefendiye belirttim ama bir kere bile kafasını kaldırıp da cevap verme gereğinde duymadı. Ben de o anki hanımefendinin yaptığı ilgisizlikten sinirlenerek kartı kırdım ve bir daha bu bankayla çalışmayacağımı ifade ettim.

Ailemde Garanti Bankası ağırlıkla tercih ediliyor ama bu olaylardan sonra Garanti Bankası ile çalışmalarımız minimuma indi. Buradan Garanti Hatay şubesi çalışanlarını kınıyorum. Böyle bir şeyi Garanti Bankası'na yakıştıramıyorum. Bireylerin yaptığı hataların büyük bir kuruluşun adını lekelemesi bana üzüntü veriyor. %

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
24.03.2008

Sayın Alper Ölmez 'in şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek G-Bank kart başvuru formu hakkında detaylı bilgi iletilerek , yeni kart talebinin velisinin imzası ve başvurusu ile oluşturulabileceği iletildi.

Saygılarımızla,

T. GARANTİ BANKASI A.Ş.