ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Hesap İşletim Ücreti İle Hesabımı Sıfırlamış MAZLUM41  [22 Mart 2008, 09:00]
Yıllardan beri hem bonus kart hem de internet şubeciliğini aktif kullanmaktayım. Fakat hesabımdan 12.03.2008 tarihinde ''kesinti ve ekler'' adı altında 2 YTL; 20.03.2008 tarihinde de 12, 29 YTL ''2007 yılı 2. Yarıyıl hesap kesim ücreti'' adı altında hiç haberim olmadan param kesilerek maşallah hesabımı sıfırlamışsınız.

Yani hesapta daha fazla olsaydı, sıfır oluncaya kadar gidecekmiş. 2007'ye 2. Yarıyıl diyorsun, 1. Yarıyılda kestiniz mi ki 2. Yarıyıl da ne oluyor?

Sizden ricam bu paramın iadesi. Param iade edilmez ise ne kredi kartı ne de internet şubesi kullanmayacağım. Bunu bize yapmayın. Diğer kredi hesabına otomatik ödeme talimatı da verdik, yine yaranamadık. Yapmayın.^^

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
22.03.2008

Sayın Ahmet Atılgan'ın Şikayeti Hakkında,

Müşterimiz ile görüşülerek, bankamızda vadesiz mevduat hesabı bulunan müşterilerden senede iki kez tahsil edilen Hesap İşletim Ücretinin alınma sebebleri hakkında bilgi verilmiş olup, ücretin alınmaması için geçerli olan istisnalarımız hakkında müşterimiz detaylı olarak bilgilendirilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.