ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ'ye Kart Ücreti Yakışmıyor kusbolu  [22 Mart 2008, 09:00]
Garanti bonus plus kart sahibiyim. 8 yıldır kartımı düzenli olarak kullanıyorum. Kartımdan en son 35 YTL yıllık kart bedeli adında bir ücret kesilmiş olup, tarafımdan bu kesintiye itiraz edilmiştir.

Müşteri hizmetleriyle yaptığım telefon görüşmeleri ve konuyla ilgili mağduriyet faksıma karşılık herhangi bir cevap alamadım.

Müşteri hizmetlerindeki görevlinin klasik konuşmaları ve sözleşmede böyle bir kesintinin olduğu noktasında aynı cümleleri tekrar tekrar cevap mahiyetinde sarf etmelerinden başka herhangi bir somut çözüm sunulmadı.

35 YTL kesinti çok yüksektir. Bu kesintinin 5-10 YTL gibi makul bir rakama çekilmesi veya ilgili kesintinin tarafıma iade edilmesi gerekmektedir.

Böyle bir uygulama Garanti Bankası gibi büyük ve güçlü bir şirkete yakışmamaktadır.^^

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
22.03.2008

Sayın Ahmet Altunbaş'ın Şikayeti Hakkında,

Müşterimiz ile görüşülerek, kredi kartı yıllık üyelik bedeli konusunda detaylı bilgi verilmiştir.
Kredi kartı, kart hamilinin bankadan birçok hizmet aldığı uzun süreli bir kredi ilişkisidir. Kredi kartı üyelik aidatları da, kartın talebi ile başlayıp kartın bulundurulduğu süre boyunca devam eden ve banka tarafından yürütülen operasyonel faaliyetler ve çeşitli hizmetlerin bedeli olarak kart hamilinden her yıl bir kere ve kanuna uygun olmak üzere talep edilmektedir.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.