GARANTİ Alışveriş Merkezinde Mahcup Etti
SÜLEYMANTAM
[22 Mart 2008, 09:00]
Garanti Bankası'nın maaş hesaplı müşterisiyim. Buradan Garanti Bankası'nı şikayet etmekten ben yoruldum, Garanti Bankası sorunlu çalışmaktan yorulmadı.
Garanti Bankası'ndan bonus kredi kartı aldım. Kartta bundan önce kendi kendilerini limit düşürmekten sorun yaşamıştım. O sorunu hallettikten sonra bugün bir alışveriş merkezinde bonus kredi kartımı kullanmak için kasiyere verdim.
Fakat daha tutar bile girmeden işlem başarısız diyerek onaylamadı. telefonla Alo Bonus'u arayarak yeni bir şifre almamı istediler. Bin bir zahmetle aldım. Tekrar o alışveriş merkezine gittim. Bu arada cep telefonuma da mesajla onaylandığı ve iyi alışveriş dileklerini ileten bir mesajları geldi.
Fakat kasada tekrar denediğimde aynı sorunla karşılaştım. Başka bir bankanın kredi kartını kullanarak ödememi yapabildim. Banka ile görüşmemde kartımın provizyonlara kapatıldığı iletildi.
Haberim ve bilgim olmadan nasıl kapanmış anlamıyorum. Bu bankanın kredi kartlarında çalışanlar sanırım kredi kartlarının bilgileri ve limitleri ile oynamayı çok seviyorlar. Hatta inanmayacaksınız ama bu bankanın bir şubesindeki tanıdığım bir memurla görüşürken “Benim başıma gelse bende kapatırım” cümlesi kurduktan sonra artık yapacak bir şey kalmamış demektir. ^^