ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Kredi Kartı Limit Artırım Talebime Olumsuz Yanıt Verdi! kara1187  [21 Mart 2008, 09:00]
Kredi kartımı limitini 4.000 YTL'den 1.000 YTL indirdim. Taksitlerimi fazla olması nedeniyle tekrar bir hafta sonra limiti artırım talebinde bulundum, olumsuz sonuç verdiler. Demek ki Bonus'a bulaşmayacaksın.

Dörde bol kampanyasına başvurdum, SMS ile onay verdiler. Ama hesap ekstremde hala gözükmüyor. Bunun için saatlerce telefonla müşteri temsilcisine ulaşmayı deneyip ve sonuç almayı beklememiz gerekiyor.

Bir de kredi kartımım ekstrelerimi mail yoluyla almaktayım. Kredi kartıma Bonus yüklemesi yapmadılar. Sebebini öğrenebilir miyim?

Arkadaşına Gönder

www.keneler.com için tıklayınız

Garanti Bankası
21.03.2008

Sayın İlker Karabıçak 'ın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , Kredi Kartı Limit arttırımının kart kullanım performansına göre değerlendirildiği iletilmiştir.4'e Böl kampanyasından yararlanabilmesi için alışverişin ardından kendisine gönderilen katılım sms'ine aynı günde cevap yazılması gerektiğini fakat kendisinin bir gün sonra sms 'i yanıtladığı ve bu nedenlede kampanyadan yararlanamadığı iletilmiştir.E-mail ile ekstre tanımlaması için 444 0 333 Alo Garanti Hattımızı araması gerektiği iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T. GARANTİ BANKASI A.Ş.