274558 |

| GARANTİ BANKASI Müşteri Temsilcileri Psikolojimi Bozdu
fvural
[20 Mart 2008, 09:00]
Bugün saat 15.00 sularında annemle gittiğimiz, Garanti Bankası Avcılar şubesindeki, müşteri temsilcileri yüzünden sinir harbi yaşadık. Toplam altı müşteri temsilcisi bulunan kısımdaki müşteri sayısı dört kişi idi. Kafalarını önündeki ekrana gömmüşler, aman bana sakın gelmeyin mesajı veriyorlardı. Önlerindeki koltuk boştu. Kimseye hizmet vermedikleri halde bekleyen müşteriyi davet etmek lütfunda da bulunmuyorlardı. Eğer bekleme sırasını ihlal ederek o koltuğa oturan olursa, mecburi hizmet vermek durumuna düşüyorlardı.
Ben bu duruma itiraz ettiğimde, “sıranızı siz takip edeceksiniz” cevabıyla yüzüme bile bakmadan terslediler. Bankalarına giderek acaba suç işlemiş mi oluyoruz? Size şikayette bulunmaktan hiç hoşnut değilim. Ama bu bankaya olan bakış açımı ve düşüncelerimi negatif etkiledi. Eşim ve ben yıllardır kullandığımız bankanıza ait kredi kartlarımızı iptal ettirmeyi ve bir daha bankanıza adım dahi atmamayı düşünmekteyiz
Yaşlı annem beni sakinleştirmek için telkinde bulundu. Ama eve gittiğimizde çıkan tansiyonunu düşürmek için dilaltı hapı kullanmak zorunda kaldı. Yani insanlar, Garanti Bankası şubelerindeki müşteri temsilcileri yüzünden, psikolojik destek almak zorunda mı? Medenice davranıp sıramızı bekliyoruz. Müşteri temsilcilerinin davetini beklemekle yanlış mı davranıyoruz? Size yazmış olduğum bu şikayetin bir faydası olacağına da inanmamaktayım. Çünkü bu duruma düşen insanların birçoğu, boşver deyip geçiyor.&& |