GARANTİ'de Uçak Bileti İşleminde Bloke Edilen Param!
worldguest
[15 Mart 2008, 09:00]
Garanti Bankası internet kullanıcısıyım. İnternet üzerinden uçak bileti işlemlerini de yapıyorum ve Garanti Bankası'ndan daha önce bilet işlemi yapmıştım. Bilet 10 dakika ile THY tarafından rezervasyon süresi bittiği için iptal edilmişti. Yine aynı rezervasyon için 10 dakika geçtiği halde bileti alacağımı düşünüyordum.
Garanti internet şubesinden ödemeyi yaptım ve iptal olduğu için hata mesajı verdi ama paranın o dakikadan itibaren blokeye girdiğini gördüm. Kendi şubem olmak üzere birkaç şubeye gitmeme rağmen bu blokenin kaldırılamayacağını beyan ediyorlar ve ne zaman blokeden çıkacağını da bilmiyorlardı.
Genel merkezi telefonla aramama rağmen bu parayı alamadım. Tahmini 5 aya yakın bu parayı alamadığım için Garanti Bankası işlemlerini hiçbir şekilde yapmamaya karar verdim. %
Müşterimiz ile görüşülerek, konunun incelendiği ve işlem sonuçlandığında kendisine bilgi verileceği iletilmiştir.
Saygılarımızla,
T.Garanti Bankası A.Ş.
Haklı Müşteri Hattı
444 0 338
21.04.2008
worldguest
Garanti bankasından aranıldım ama kaçgündür yine aynı sorun. Hiçbir şekilde blokeyi çözmediler. Bu mesajı yayınlaması ve müşterileri ne kadar beklettiklerini bildirmek isterim. Kendi paramın onların bloke koyması çok saçma bir uygulama.
15.03.2008
Sayın Ömer Faruk Patır 'ın şikayeti hakkında.
Müşterimiz ile görüşülerek, hesabındaki bloke hakkında araştırma yapıp, tekrardan geri dönüş yapacağımız iletilmiştir.
Saygılarımızla,
T.Garanti Bankası A.Ş.