GARANTİ'den Enteresan Para Kesintisi!
faktas80
[14 Mart 2008, 09:00]
12.03.08 tarihinde Garanti Bankası ATM'sinden kredi kartımın dökümünü istediğimde 0.70 YTL para istediğini görünce şaşırdım. Garanti Bankası artık hizmet karşılığı kazanç değil, hep kazanayım da nasıl olursa olsun zihniyetinde gidiyor.
Artık tekelleşmiş bir takım hedeflere ulaşmış kişi veya kurumların bu denli kendine özgü taleplerine artık alıştım. Kredi kartı harcı, 2 kere havale masrafı kesimi, işyerinizin anlaşmalı bankası olmasına rağmen internet EFT'lerinden ücret alımı ve şimdi de bu.
Her şey tamam ama sormak istiyorum; takriben 8 cm eninde ve 15–20 cm boyunda vereceği bir ekstre için 0,70 YTL çok değil mi? Bu ekstrenin maliyetini gerçekten merak ettim. Yoksa banka batıyor da ek ödenek mi aranıyor?%
Şikayetime göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı öncelikle teşekkür ederim. Şikayetim hakkında verdiğiniz bilgi malesef çok basitce uydurulmuş, alt verileri yeterince beslenmemiş ve en önemlisi bunun bir müşteri şikayeti olduğu göz ardı edilmiştir.
Hatırlatma olması için verdiğiniz cevap aşağıdaki gibidir;
(Müşterimiz ile görüşülerek, Eft ve havale ücretlerinin ,atm lerimizden ekste sorgulama, yazdırma işlemlerinin yoğun işlem trafiğinin yarattığı masrafları karşılayabilmek ve kaliteli hizmete devam edebilmek amacıyla alındığı bilgisi verilmiştir. )
Şimdi size bir MÜŞTERİ olarak soruyorum.. Hangi ulusal firma alt yapı veya hizmet bedellerini direkt olarak müşterisinden alır? Öyle tahmin ediyorum ki bu gibi maliyetleri kendi cirolarından tahsil ederek hizmet kalitesini geliştirir ve müşteri potansiyelini arttırır. Benim ve benim gibi müşterilerinizin ATM BTM gibi ekipmanları kullanarak firmanızı personel ihtiyaçlarınızdan kurtarmaktadır. Teknolojik alt yapının (internet bankacılığı, telefon bankacılığı, atm, btm) geliştirilmesinden en büyük neden bireysel bankacılığa maksimum ulaşma amacıdır. Dolayısı ile kendimi ve diğer Garanti Bankası müşterilerine birbirimizin daha rahat işlerini halletmeleri için yaptığımız özverili bağış ve desteklerden dolayı tebrik ediyorum. Bankanızın bu cevap'ı ile Garanti Bankası A.Ş. nin müşteri hizmetleri konusunda hiç bir ilgi ve alakası olmadığını daha iyi anlamamızı sağladınız.
Saygılarımla
Fatih AKTAŞ