ŞikayetVar

Sonraki >>

Garanti Bankası

271924

GARANTİ Kampanyasından Faydalanamadım! yeniturkuaz  [13 Mart 2008, 09:00]
09.03.2008 tarihinde saat 12.00–13.00 arasında bir giyim mağazasında alışveriş yapmaya gittim ve ödeme için kasaya gittim. Kredi kartımı çıkardım ve kasada küçük bir Garanti Bankası'na ait + 4 kampanyası (giyim ve kozmetik). güzel dedim ama bir baktım ki kredi kartı slipinde + 4 yok.

Mağaza yetkilisi buyurun dedi, bankanızı arayabilirsiniz dedi. Aradım ve abartısız 15 dakika boyunca müşteri hizmetleri çıkmadı. Neyse bağlandı ve ukalaca bir üslupla biri çıkıyor benle konuşuyor. Benim işlemle yapılan görüşmeye bir başkasını istiyor telefona. Dedim suç işliyorsun benimle ilgi konuşmaya bir başkasını aldığını söyledim ve bana ukalaca sizin bilgileri paylaşmadım diyor. Ben de şunu dedim bunu sen biliyorsun ben değil.

Şikâyet olarak benim kendi paramla ve kampanya (+ 4) var denip mağazada rezil duruma düşmüş olmam ve istemiş olduğum ürünü alamadım. Şimdi bunun sorumlusu kim? Garanti Bankası'nın bana yaşattığı 3. mağduriyeti. %

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
13.03.2008

Sayın Gürkan Vayni 'nin şikayeti hakkında ,

15 Şubat- 31 Mart 2008 tarihleri arasında giyim ve kozmetik sektöründe faaliyet gösteren Bonus Card üyesi işyerlerimizde "75 YTL ve üzeri taksitli alışverişlerde +4 taksit " kampanyası yapılacaktır.

Kampanya Detayları :

Kampanya 75 YTL ve üzeri taksitli alışverişlerde geçerli olacaktır.

Sliplerde " BU ALIŞVERİŞİNİZE EKSTRENİZDE +4 TAKSİT EKLENECEKTİR" şeklinde bir mesaj çıkacaktır

Kampanyaya Ekspres Limit ile yapılan işlemler dahil olmayacaktır .

Kampanyaya Denizbank Bonus kartlar dahildir.Garanti pos`leri üzerinden yapılan işlemlerde slip mesajı çıkacak aksi taktirde çıkmayacaktır.

Shop&Miles, TEB Bonus Card,Amex, Flexi ve Ticari Kartlar kampanyaya dahil değildir.

Taksit sayısı en fazla 12 olacaktır.9 taksitli alışverişte +3 eklenecek,10 taksitli alışverişte +2 eklenecek 11 taksitli alışverişte +1 taksit eklenecek 12 taksitli yapılan bir alışverişte ise ek taksit yansıtılmayacaktır. Kampanyua bilgilendirmesi Radyo, Mağaza içi görsel çalışmaları ve e-mail ile müşterilerimize duyurulmuştur.

Müşterimiz ile görüşülerek kampanya hakkında yukarıda yer alan detaylı bilgileri iletilmiş olup , alışveriş esnasında kullanmış olduğu Flexi kartın bu kampanya kapsamında olmadığı ve bu nedenle kampanyadan yararlanamadığı iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.Garanti Bankası A.Ş.