ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

GARANTİ’den Kart Ücreti Almayacağız Masalı AlpCougar  [12 Mart 2008, 09:00]
Yaklaşık 1,5 yıl önce bonus kart kullanıyordum. Ancak belirttiğim tarihe kadar kart ücreti ödememem ve bankanın kart ücreti istemesi üzerine hiç tereddüt etmeden kartı iptal ettirdim.

Bu bilgi kapsamında; 26.02.2008 tarihinde Garanti Bankası’ndan bir bayan beni aradı. Eski müşterileri olduğumu söyledi ve tekrar kart almak isteyip istemediğimi sordu.

Hayır dedim. Daha önceki kartı neden iptal ettiğimi sordu. Kart ücreti yüzünden iptal ettirdiğimi söyledim. Bu bilgiyi duyunca “O zaman size hiçbir şekilde kart ücreti alınmayacak flexi kart verelim” dedi.

Bunu duyunca özellikle sordum. “Bakın kart ücreti var mı yok mu, yoksa alacağım, ancak aldıktan sonra kart ücreti yansıtılırsa bu konuşmanın kayıt tarihi yazdım, sizleri mahkemeye veririm” dedim.

Bayan üsteledi. “Bu kartı kullandığınız süre boyunca kart ücreti ödemeyeceksiniz” dedi. Ok. Kart geldi. Peki gelen sözleşme içerisinde ne var dersiniz? 50 YTL kart ücreti.

Kartı daha kullanmadım. Ama sırf bunu denemek için kullanacağım. Görüşme yaptığım tarih ve bayan ismini bulup dediğimi yapacağım. Bu konuda da bankanın ne diyeceğini merak ediyorum. ^^

Arkadaşına Gönder

18.03.2008

Sayın Suat Alper Tekin'in şikatyeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , Flexi kartının paket özelliği hakkında detaylı bilgi verilmiş olup konunun takibimizde olduğu,ilgili şikayeti sonuçlandığında kendisine yeniden bilgi verileceği iletilimiştir.Kredi kartı talebi üzerine yeniden kullanıma açılmıştır.

Saygılarımızla,

T. GARANTİ BANKASI A.Ş.

HAKLI MÜŞTERİ HATTI

444 0 338

17.03.2008 AlpCougar Şikayetime konu kart için ilk arandığımda kart aidatı alınmayacağı ancak 1 yıl sonra kart ücreti alınmaya başlanacağı bilgisi verildi. Bunun üzerinde şikayetimde dile getirdiğim durumun gerçekleşmemesi (hiç bir zaman kart ücreti alınmama taahhütü) üzerine call center dan kartı iptal ettirdim. Akabinde tekrar arandım. Tarafıma yanlış bilgi verildiği iletildi ve bu kart için bankanın düzenlediği ekstra kapmanyalardan yararlanmamak kaydi ile kart ücreti alınmayacağı iletildi. Kartı bu şekilde kullanmak isteyip ismediğim soruldu ve bende taksit heveslisi bir müşteri olmadığımdan OK dedim. Kartı tekrar kullanıma açacaklarını ilettiler ve kapattım. Dün kartı benzin alırken kullandım. Kart'a el koy mesajı ile karşılaştım. Kartın akıbeti le ilgili bana ulaşıp bilgi verirmisiniz. Aksi durumda daha fazla zaman harcamadan kartı kesip atacağım. Tşk.

13.03.2008

Sayın Suat Alper Tekin'in şikatyeti hakkında ,