ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Borcumun Bittiğini Merkez Bankası'na Bildirmemiş! ayhan0631  [12 Mart 2008, 09:00]
Kredi kartı takip borcum kapatılmış olmasına rağmen Merkez Bankası'na bildirilmemiş. Dolayısıyla diğer bankalardan yapmış olduğum kredi başvurularım olumsuz yanıtlanmaktadır.

Garanti Bankası tarafından bana verilmiş olan ibranamelerin bir işe yaramadığını öğrenmekteyim. Bu bildirimlerin şahsi olarak değil, banka tarafından Merkez Bankası'na yapılması gerektiğini biliyorum. Borç meydana geldiğinde anında Merkez Bankası'na bildiren bankamız, bittiğinde neden bildirmiyor?%

Arkadaşına Gönder

12.03.2008 ayhan0631 garanti bankası yetkililerince gün içinde arandım.bu işlemin genel müdürlük tarafından değil kartımı aldığım şubeden yapılabileceğini bildirdiler.bende şansımı şubeden deneyip tekrar kendilerine döneceğimi bildirdim.

Garanti Bankası
12.03.2008

Sayın Ayhan Yılmaz'ın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek ,kredi kartı borç ödemelerinde sorun yaşanması halinde Kredi Kayıt Bürosu'nda olumsuz kayıt oluşması halinde diğer bankalardan yapacağı başvuruların bir süre olumsuz etkileneceği bilgisi iletilerek, en yakın Şubemiz ile görüşerek kredi kartı borcu olmadığına dair ibra yazısı alabileceği bilgisi verilmiştir.
Saygılarımızla,

T.Garanti Bankası A.Ş.