ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Soyadım Değişti Diye Ödemeyi Geri Gönderdi PRICELESS  [12 Mart 2008, 09:00]
Garanti Bankası Mercan şubesinden geçen yıllarda aldığım tüketici kredisinin taksitlerini günü gününe ödemekteyim. Bu krediyi, bekarken kızlık soyadım ile almıştım.

Evlendikten sonra da uzun bir süre aynı kızlık soyadım ile ödemelerimi internet yoluyla yine günü gününe yapmaya devam ettim. Mart 2008 taksitimi de yine gününde ödedim.

Ancak ödeme geri döndü. Neden? Soyadım değiştiği için. Bugün zamanında ödediğim kredi taksitimi 50 YTL faizle tekrar ödedim.

Sayın banka yetkililerine soruyorum. Evlendikten sonra uzun bir süre aynı soyadı ile ödeme yapmaya devam ettiğimde neredeydiler?

Mail adresimi biliyorsunuz. Neredeyse her hafta reklam içerikli maillerinizi gönderip duruyorsunuz. Ekstra kredi kartı kullanmam için, bir müşteri daha kazanmak için cep telefonumdan ulaşıp hiç talep etmediğim bir kartı adresime gönderme isteğinizi belirtiyorsunuz.

Peki ben bankacı mıyım? Soyadım değiştiği için ödememin geri döneceğini nasıl tahmin edeceğim? Bu konuda ödemesini düzenli olarak yapan bir müşterinizi iki satır yazıyla bilgilendirmek çok mu zor?

Bu mudur dürüst müşteriye verilen hizmet. Bu paraları kazanmak için gece gündüz çalışıyorum. Para kolay kazanılmıyor maalesef. Bu haksız 50 YTL'lik ödemenin tarafıma yapılmasını rica ediyorum. ^^

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
12.03.2008

Sayın Pınar İlknur Demirer'in şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , 06/02/2008 ödeme günü olan kredi ödemesinin , yıllık hesap işletim ücreti kesintisi yapılmasından dolayı eksik kaldığını ve 06/03/2008 tarihli taksit ödemesini yaptığında sistemin ilk olarak bir önceki kredinin eksik kalan kısmını çektiği iletilmiştir.Kredi ödemesinin soyadı değişikliği nedeni ile yapılmadığı yönünde detaylı bilgi iletildi.

Saygılarımızla,

T. GARANTİ BANKASI A.Ş.

HAKLI MÜŞTERİ HATTI

444 0 338

12.03.2008 PRICELESS Garanti Bankası bugün (12 Mart) beni aradı ve gerekli açıklamayı yaptı.
İlginize teşekkürler