ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ İnce Düşünüp Beni Paramla Sigortalamış muratsadioglu  [11 Mart 2008, 09:00]
Kart borcumu hep telefonla öğrendiğimden, ekstrelerimi incelemiyordum. Son ekstreye kadar.
Ooooo! Sevgili bankam beni ve galiba ailemi kazaya-belaya karşı sigortalamış. Hem de benden habersiz.

Bu müşteri sevgisi karşısında gözlerim yaşarıyordu ki, bir de baktım benden habersiz ve isteğim olmadan yapılan sigortanın Ekim 2007'den beri primleri tahsil edilmiş. Taksit taksit. Sessiz ve derinden...

Öyle bir yöntemle sigorta oluyorsunuz ki takır takır priminizi ödüyorsunuz ama, Allah korusun başınıza bir musibet gelirse, tazminat, yardım, toplu ödeme filan yok.
Neden? Çünkü bu sigortadan sizin de haberiniz yok. Talebiniz de. Ne ala memleket!. Üstelik bunu saygın (?) bir kurumumuz yapıyor.

Doğrusu önce yalnız bana yapıldı, cahil yerine kondum diye çok alındım. Savcılık ihbar dilekçemi hazırladım.
Sonra sevgili forumunuz aracılığı ile, yalnız olmadığımı öğrendim.

Azıcık teselli buldum; ama nefretim ve hayretim dinmedi. Vatandaşı ne sanıyorlar?
Bankanın yanıtlarını okudum, vatandaş bir şekilde ikna ediliyor. Amacım prim ve faizinin iadesi değil. Amacım; bankanın bu haksız, usulsüz yöntemle kaç vatandaşı mağdur ettiğini, kasasına böylece ne kadar para girdiğini yargı yollarıyla ortaya koymak.^^

Arkadaşına Gönder

13.03.2008 muratsadioglu Sevgili Dostlar,

Size gönlümce ''Dostlar''diye sesleniyorum.
Kendimden çok,sesini duyurma güç ve olanağından yoksun yurttaşlarım için mutluyum.
Siz,bu kardeşlerimizin sesi,soluğu olmuşsunuz.Hem de özgürce..Mertçe!.
Sağolun..
Şahsen Forumunuzun tiryakisi oldum.İlk açtığım ''Şikayet Var Com'' oluyor.Masaüstünde'siniz.
Başarılarınızın devamını dilerken,Hukuki olarak da yanınızda olduğumu bilmenizi isterim.
Saygı ve sevgilerimle.
muratsadioğlu

11.03.2008 muratsadioglu Garanti bankası ile görüşülmüş olması,sorunun çözümlendiği anlamına gelmez.Sorun duruyor.
Ortada Türk Ceza Yasası kapsamında bir eylem var.Avukatım Ümit Bey,adli mercilere başvuru hazırlığında.
Yanlış bilgilendirmelerle vatandaşımızı yanıltmayalım.

Garanti Bankası
11.03.2008

Sayın Murat Sadioğlu'nun şikayeti hakkında,

Müşterimiz ile görüşülerek Geniş Garantili Aile Sigortası hakkında detaylı bilgi verilmiştir.

Saygılarımızla,

T. GARANTİ BANKASI A.Ş.