270784 |

| GARANTİ'nin Gülen Yüzü Borcu Geciktirince Değişiyor
agentx
[10 Mart 2008, 09:00]
Garanti Bankası'ndan aranarak, güler yüzle dakikalarca dil dökerek adıma açılan tek hesap adındaki kredili hesap ve kredi kartı borcumu işimden ayrıldığım için bir kaç dönem aksattım.
Ardından bir ihbarname geldi. Aynı bankanın bir başka şubesine ait maaş hesabıma herhangi bir icra kararı olmamasına rağmen bloke koyuldu.
İçeride kalan 221 YTL bakiyeyi alamadım. Konuyla ilgili şube tarafından aktarılan hattı aradım. Bilgi almak istedim.
Buradaki bayana icra kararı olmadan nasıl böyle bir bloke uygulandığını, icra kararı olsa da bloke edilebilecek tutarın maaşımın 4/1 i kadar olabileceğini, neye istinaden daha fazlasına el koyulabildiğini, acil ihtiyacımı bloke kararı yüzünden karşılayamadığımı ve mağdur olduğumu söyledim.
Konuştuğum bayan bir anda bağırmaya başladı. "Ne mağduriyeti beyefendi, bir kısmını çekmişsiniz işte, bizi bu şekilde tehdit edemezsiniz” dedi. Tehdit konusunun ne olduğunu bir an kavrayamadım. Meğer icra kararı hakkında sorduklarımdan bahsediyormuş.
Sanırım kendisi soru ve tehdidi ayıramayacak kadar aciz. Garanti bir şeyleri size satana kadar güler yüz, sattıktan sonra insanları ezmek için her türlü fırsatı kullanabiliyor. |