ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Asgari Ücreti Ödetti Ve Faiz İşletti! sereftokus  [08 Mart 2008, 09:00]
Bonus kredi kartımın son ödemesi 11 Şubat 2008'di. 5 Şubatta Bolu Garanti Bankası şubesini arayarak borcumu ödemek istediğimi söyledim. Bu arada bir 10 günlük paraya ihtiyacım olduğundan ne kadar ödemem gerektiğini sordum. Şubedeki bir bayan yetkili, asgari ücreti yatırmam gerektiğini söyledi.

Eğer asgari ücreti yatırırsam bana herhangi bir maliyeti olup olmayacağını sordum, zira bir maliyeti olacaksa tamamını ödeyebilirim dedim. Ama Garanti Bankası yetkilisi, diğer ekstreye kadar tamamını ödersem bir problem olmayacağını söyledi. Ben de buna istinaden 21 Şubat 2008'de borcumun tamamını ödedim.

Kredi kartımın Martta elime geçen ekstrasından bana faiz işlettiklerini öğrendim, Garanti Bankası Bolu şubesi yetkilisinin yönlendirmesiyle faiz ödemek zorunda kalacağım. Sebebini hem 0212440334 hem de 02124440336 numaralı telefonlara ilettim. Ama maalesef bir çözüm bulamadılar. Ben de buna istinaden hem Bonus Plus kredi kartımı hem de ek kartlarımı iptal ettirdim. Bana bir çözüm bulmayan ve para koparmak için gerçekdışı beyan veren yetkili ve banka ile çalışmak istemiyorum.

Bütün Garanti Bankası ile para işi yapan herkesi uyarmak istiyorum. Bir gün elbet sizde benim gibi mağdur olursunuz, ben hemen uyarmak istedim sizleri. %

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
08.03.2008

Sayın Şerafettin Tokuşoğlu 'nun şikayeti hakkında,

Müşterimiz k onu hakkında şikayteini birimimize iletmiş olup, müşterimiz ile görüşülerek kredi kartı borcunun asgari tutarını ödemesi halinde dönem faizi işleyeceği iletilerek şubemizden almış olduğu bilgiyi teyit etme imkanımız olmadığı Kredi kartı ekstrelerinde asgari tutarın ödenmesi halinde faiz işleyeceğine dair genel bilgi mevcut olduğu belirtilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.