ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Beni Problemli Müşteri Havuzundan Çıkarsın! ayla82  [08 Mart 2008, 09:00]
Çok üzgünüm sevgili ŞikayetVar.com. Çünkü yine Garanti Bankası yüzünden kredi alamıyorum. Şuan toplu paraya ihtiyacım var. Düzenli bir işim var ve maaşım da fena değil. Kredi çekmek istiyorum fakat daha önce Garanti Bankası'ndaki kredi kartım yüzünden hiçbir banka bana ihtiyaç kredisi vermiyor.

Garanti Bankası'nı aradım ve bu olayın bir çözümünün olup olamayacağını sordum. Çünkü kredi kartı ödememde düzensizlik olmuş olabilir fakat yasal takibe girmedim. Garanti Bankası da başvurumu kabul etmiyor.

Halbuki benim bizzat tanıdığım insanlar var. Bankalara borçları olmasına rağmen rahatlıkla kredilerini çekebiliyorlar. Sebebi de bankada bir tanıdıklarının olması. Benim tanıdığım yok ama ben de kefil göstereceğimi söylüyorum. Fakat kimse benimle ilgilenmiyor.

Ödemelerim düzenli olacak. Neden bu güvensizlik anlamıyorum. Bu şikayetimi yazdım çünkü Garanti Bankası ya beni problemli müşteri havuzundan çıkarsın ya da kendi bünyesinde bireysel kredi sağlasın. En kısa zamanda bu problemimin çözüme kavuşmasını diliyorum. Çünkü benim hayatımın bundan sonraki çizgisi için çok önemli. %

Arkadaşına Gönder

www.keneler.com için tıklayınız

Garanti Bankası
08.03.2008

Sayın Ayla Aslan'ın şikayeti hakkında,

Müşterimiz ile görüşülerek geçmişte yaşamış olduğu ödeme sorunu nedeni ile Kredi Kayıt Büro'sunda oluşan gecikme kaydının belli bir süre bankalar tarafından görüneceği ve başvurularını bir süre olumsuz etkileyebileceği iletilerek , şubemizden kredi kartına ilişikin borcu yoktur yazısı alabileceği iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.