ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Israrla Kart Başvurumu Kabul Etmiyor harun34  [08 Mart 2008, 09:00]
Geçtiğimiz 1 sene içerisinde yaklaşık 4-5 defa Garanti Bankası'na kredi kartı başvurusunda bulundum. Başvuru durumumu öğrenmeye kalktığımda her seferinde kredi kartı başvurumun uygun bulunmadığı tarafıma iletildi.

Garanti Bankası müşteri hizmetlerini arayıp neden uygun bulunmadığını sorduğumda ise konuyla ilgili en ufak bir bilgi dahi verilmemekle birlikte tekrar deneyebileceğim söyleniyor.

Bu yaşadıklarımın üstüne geçenlerde bir havale işlemi için Garanti Bankası'na gittim. Numara alıp bekler iken oradan bir Garanti Bankası personeli yanıma gelerek kredi kartımın olup olmadığını sordu.

sürekli Garanti Bankası'na başvuruda bulunduğumu ve her seferinde olumsuz yanıt aldığımı kendisine ilettim Bunun üstüne bana tekrar başvuralım verirler dedi.

Başladık forumu doldurmaya. Form dolduruldu. İmzamı attım. Sonra bana bir numara verdi. Bu numara ile takip edebilirsiniz dedi.

Yaklaşık 1 hafta sonra Garanti Bankası'nı arayarak bana verilmiş olan sorgulama numarası ile sorguladım. Aynı şekilde kart başvurumun uygun bulunmadığı tarafıma iletildi.

Yani hem uygun bulunmuyor hem de Garanti Bankası başvuruda bulunmamı söylüyor.

Kart başvurumun kabul edilmeme sebebi nedir?
Madem kabul edilmiyor neden tekrar başvurmam söyleniyor? Neden beni uğraştırıyorsunuz?^^

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
08.03.2008

Sayın Harun Budak'ın şikayeti hakkında,

Müşterimiz ile görüşülerek kredi kartı başvuru değerlendirme kriterlerimiz ve başvuru sonucu hakkında detaylı bilgi verilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.