ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Adıma Yapılan Eft'yi Ne Yaptı? yizmirli  [08 Mart 2008, 09:00]
Talebim üzerine 21 Şubat 2008 tarihinde Citibank'tan Garanti Bankası eft merkezine, Garanti para kartıma para transfer işlemi gerçekleşti. Fakat transfer sonucunda soy isim tutmadığından bu para hesabıma geçmedi.

Doğru olan da bu. Buraya kadar her şey normal. Fakat bu meblağ bir türlü Citibank'a da iade olamadı. Bu tarih itibariyle sürekli bir Citibank, bir Garanti Bankası arasında telefon trafiği yaşıyorum, ama sonuca ulaşılamıyor.

Elimde eft talimatı var, fakat Garanti kesinlikle böyle bir transferin olmadığını söylüyor. Ellerinde benim Citibank dan almış olduğum refere numarasına göre bir transferin söz konusu olmadığını direttiler.

2 gün önce Garanti'den aradılar. Genel müdürlüğe şikayetim üzerine aradılar. Paranın benim başka şubedeki hesabımda açıkta olduğunu ve hemen problemi çözeceklerini belirttiler. Ama o da fos çıktı. Diğer şube de göremiyor.

Ben Garanti Bankası Bostancı şubesinin 11 yıllık bireysel müşterisiyim. Ne yazık ki müşterisine verdiği değer bu kadarmış. Bu telefon görüşmelerimin bedelini, 13 günlük onlar tarafından işletilmiş, benim tarafımdan işletilmemiş paranın bedelini kim ödeyecek?^^

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
08.03.2008

Sayın Yeşim Aksoy 'un şikayeti hakkında,

Müşterimiz ile görüşülerek EFT işleminde müşterimizin soyadı bilgisinin tutmaması nedeni ile gecikme yaşanmış olduğu iletilerek sorunun çözümlendiği bilgisi verilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.