ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Kart Limitimi Arttırmıyor alparslan19  [07 Mart 2008, 09:00]
20 yaşında bir gencim. Tekniker olarak çalışmaktayım. Genelde Garanti Bankası'yla çalışmaktayım. Aylık en az Garanti hesabıma 5-6 milyar para giriş çıkışı oluyor. Bunun yanında Garanti Bankası'nın tüm kredi kartları mevcut.

Yani Bonus Card, bonusmc2 kart, flexi, Shop Miles kart, club kart, American express green kart ve american express gold kart mevcuttur. Banka yıllık benden 450 YTL ye yakın kart ücreti almaktadır.

Tamam alsınlar, helal hoş olsun da esas saçmalık şurada. Bu kartların ortak limiti 1 milyar. Yani tüm kartların limitinin toplamı 1 milyar ama Amex Gold ve club kart ın limiti ortak limitte 300 YTL.

Şimdi Club kartın yıllık ücreti 180 milyon. Gold kartın da 120 milyon, 300 milyon. Yani adamlar direk benim kart limitimi ben kullanmadan kart ücreti olarak çekiyorlar.

Kaç defa limit artışı istedim. Yükseltmediler. Oysa American Express Gold karta sahip olabilmek için en az 6000 YTL limite ihtiyacınız var fakat benim limitim 1000 YTL:)

Limitimin 1000 YTL den 6000 e çıkartılmasını da istemiyorum. Sadece cüzi bir yere çıksın ve ben akıllıca kullanabileyim. Düşünün limitimin %50 si kart ücretine gidiyor. ^^

Arkadaşına Gönder

07.03.2008 alparslan19 herşey için 2 firmayada teşekkür ederim öncelikle sikayetvar.com ekibine bize böyle bi fırsat sundukları için teşekkür derim.

Garanti Bankası
07.03.2008

Sayın Eyüp Arslan ' ın şikayeti hakkında,

Müşterimiz ile görüşülerek limit artırım işlemi için gelir belgesi ve talimat dilekçesinin şubeye teslim edilerek yada 212 6575964 nolu faksa iletilmesi durumunda değerlendirmeye alınabildiği iletilmiştir. Kredi kartının ünibank kapsamında açılmış kart olması sebebiyle garantörün ilgili belgeleri göndemesi gerektiği yada ünibank kapsamındaki kart ve hesaplardan şubesi ile görüşülerek çıkış yapması durumunda kendi gelir belgesi ve talimatı ile işlemin değerlendirilebileceği belirtilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.