ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Kredi Talebimi Ret Etti greywolf  [03 Mart 2008, 09:00]
28.02.2008 tarihinde Garanti Bankası'na 5.000 bin YTL için kredi başvurusunda bulundum. Gerekli evrakları şirketimde hazırlayıp tamamıyla hazır bir vaziyette bankaya gittim. İmes şubesin de başvurumu yaptım, yetkili tarafıma ertesi gün içinde haber verileceğini söyledi. Ben de bankadan ayrılıp şirketime geldim. Bu olaydan 1 saat sonra banka şirketimi aramış, bildirdiğim maaşın doğruluğunu beyan etmek için.

Muhasebecimiz tarafından gerekli bilgi verilmiş. Daha sonra akşam üstü 15:30 gibi şahsım olarak aradım bankayı. Kredinin sonucunun tarafıma iletilmediğini söylediğimde bana karşımdaki yetkili kredimin ret olduğunu söyledi. Ben de evrakları alacağımı söyleyip telefonu kapattım. Şimdi gelelim asıl meseleye.

Ben Garanti müşterisiyim bankanın kredi kartını 2007'nin Nisan ayından bu yana kullanıyorum ve her ay nerden baksanız, 500 YTL ile 1.000 YTL arasında para ödüyorum. En son ay 1.100 YTL para yatırdım. Ama tarafımın neden 5.000 YTL'lik kredisinin ret aldığını çıkaramadım. En kısa sürede kredi kartlarını da kapattıracağım, bunu buradan herkesin okumasını istedim, paylaşmak istedim. *~*

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
03.03.2008

Sayın Özgür Tepe ' nin şikayeti hakkında,

Müşterimiz ile görüşülerek, kredi değerlendirme kriterlerimiz hakkında detaylı bilgi verilerek, kredi başvurusunun şuan için olumsuz olduğunu, çalışma koşullarında değişiklik olması halinde talebini ilerleyen zamanlarda yineleyebileceği belirtilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.