ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Cazip Mesajlar Göndermekten Vazgeçmeli duygum84  [03 Mart 2008, 09:00]
Garanti Bankası ile 3 yıldır çalmaktayım ve çevremdeki ailemdeki kişilerde Garanti ile çalışıyor. Aralık ayında bir mesaj geldi cep telefonuma; ve 500.00 YTL değerinde bonus kazandınız güle güle kullanın diye. Ben de o ay Garanti Bankası'na kredi kartımın tamamını ödemiştim. Hediye bonus kazandınız deyince alışverişlerimi hediye bonusumla harcadım. Bir de sliplerde bedava bonus olarak kullandığımı görüyorum.

Bütün sliplerimi de saklıyorum. Daha sonra ekstre geldi ve bedava bonus kullanımlarım yanında avansınızdan 250.00 YTL borcunuz var olarak geldi. Bankaya gittim ve 500.00 YTL 2 ay taksitle ödenen bir kampanya olduğunu belirttiler. Gerçekten çok sinir oldum. 500.00 YTL'yi faturamdan silmenizi rica ederim. Silemez iseniz gerekse mahkemeye başvuracağım. *~*

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
03.03.2008

Sayın Duygu Gürbüz ' ün şikayeti hakkında,

500 YTL Avans Bonus Kampanyası :

31 Aralık tarihleri arasında 500 YTL avans bonus kampanyası gerçekleştirilecektir. "avans ve kartının son 6 hanesini" yazıp 3340`a sms gönderecek olan ilk 100.000 kişiye harcama şartı olmadan 500 YTL avans bonus kazanacaktır.Avans bonus olarak yuklenen bonus 31 Ocak 2008 tarihine kadar harcanmadıgı takdirde geri alınacak, harcanan avans bonus müşterinin kartına harcama olarak 2 taksitle 2 Şubat ve 3 Mart tarihlerinde kartına yansıtılacaktır.

Müşterimiz ile görüşülerek kart sahibi Hüseyin Gürbüz ile irtibata geçilerek kampanyamızın detayları hakkında bilgi verilmiştir. Müşterimize cep telefonu ile mesaj göndererek kampanyaya katılmış olduğu kullanılan bonusların kartına iki taksit olacak şekilde yansıtılmış olduğu iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.