ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Taksit Kampanyası Onayı Gelmesine Rağmen Tek Ödeme Çekilmiş! erdemgenc  [03 Mart 2008, 09:00]
Daha önce iki defa Garanti Bankası haklı müşteri hattına başvurdum. İlkinde arandım ve sorunu çözeceklerini söylediler; ancak çözülmedi. 11.02.2008 tarihindeki "Paypal Abrsam Singapore 585,00- USD" şeklindeki harcamam ile ilgili I Love Bonus kampanyasına katılma bildirimimde bulunmuştum. SMS ile onay vermeme rağmen ödeme kredi kartı ekstreme 4 taksit yerine tek ödeme şeklinde yansımış.

Kampanya katılımımın teyidi 11.02.2008 tarihinde saat 20.00'de 3340 numaralı numaradan gelmiştir. Halen SMS'i saklamaktayım. Lütfen banka kayıtlarını kontrol etsin ve sorunu düzeltsin. %

Arkadaşına Gönder

02.05.2008 erdemgenc Teknik aksaklık vb düzeltilmedi ve tek ödeme olarak ödemeyi yaptım.

07.03.2008 erdemgenc Sayın Yetkili,
I LOVE BONUS kampanyasına istinaden daha önce iki kere şikayet yazdım. İlk geri aranmamda sorunun çözüleceği, gerekirse ödeme yapmamam; bu durumda işleyecek faizin sonraki ekstremde iade edileceği söylendi. İkinci aranmada ise bunun bir yurtdışı harcama olduğu için yapılamayacağı söylendi. Oysa bu kampanyaya katılmak için bir talepte bulunmadım, SMS bankadan geldi. Herhangi bir "yurtdışı harcama kampanya dışındadır" bildiriminde de bulunulmadı. Bu sebeple sorunun ivedilikle giderilmesini ve taksitlendirmenin yapılarak durumun telafisini rica ediyorum.
Saygılarımla...

Garanti Bankası
03.03.2008

Sayın Erdem Genç ' in şikayeti hakkında,

Müşterimiz ile görüşülerek, kampanyamızdaki teknik bir sorun nedeni ile 4 taksit olarak henüz yansımamış olduğu belirtilerek, konunun takimizde olduğu sonuçlandığı zaman kendisine dönüş yapılacağı iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.