ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ'den Kart Var, Kart Şifresi Yok raicam  [03 Mart 2008, 09:00]
Market işletiyorum. Efes firmasıyla bir anlaşmamız var. Bana bir Efes Klup ortak kart çıkarttılar. Garanti Bankası'ndan kart geldi, bir hafta sonra da şifremin geleceği söylendi.

Ama nerde? Bankayı defalarca aradım. Efes firmasını da defalarca aradım. Hatta bankanın Afyon merkez şubesine de defalarca gittim. Yaptığım harcama yemin ederim kartın içindeki hediye puanlarımı çoktan aştı.

Hep adresinize gönderiyoruz dendi ama ne gelen ne giden oldu. Burnumdan getirdiler. Ömrü hayatımda böyle banka görmedim. Bir firma müşterilerine karşı bu kadar saygısız, bu kadar vurdum duymaz olamaz herhalde. ^^

Arkadaşına Gönder

03.03.2008 raicam bu mesajımıda yayınlarsanız çok sevınırım. zira ben defalarca banka yetkılılerını aramama şubeye gıtmeme ragmen sorunuma cvp alamamıştım. sizlere gerçekten teşekkurlerimi iletiyorum. sorunun 1 gunden az zamanda sonuca ulaştı. eger firmaların kendı müşteri hizmatleri servisleri sizler gibi çalışsaydı. herhalde turkıyede sorun diye bişey kalmazdı..

Garanti Bankası
03.03.2008

Sayın Bülent Şahin ' in şikayeti hakkında,

Müşterimiz ile görüşülerek şifre gönderim işleminin 2006 yılında yapıldığı ancak şubeden alınmayan şifrelerin belirli bir süre sonra güvenlik sebebiyle iptal olduğu iletilmiştir. Müşterimizin şifresi için yeniden tanımlama yapılmış ve önümüzdeki hafta içersinde şubesinden şifresini alabileceği iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.