ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Onay Almadan Hesap Transferi Yapıyor kaanbanu  [01 Mart 2008, 09:00]
Uludağ Üniversitesi Garanti Bankası Şubesi hesabım bilgim ve onayım olmadan maaş hesabımın olduğu şubeye aktarıldı. İlgili değişiklik izinde olduğum süre içerisinde aktif olarak çalışmadığım kayıtlı resmi yazışma adresim olmayan iş adresime basit bir tebliğ şeklinde bildirildi. Call center telefonuma ulaşılmaya çalışılmış olduğu halde her nasılsa bana ulaşılamadığı iddia edilmekte. cep telefonum 24 saat açık ve ulaşılabilir durumdadır.

4 kez ilgili müşteri hattına yazmış olduğum halde bunun merkezce verilmiş bir emir doğrultusunda yapılmış olduğu ilgisiz Ertuğrulgazi müşteri temsilcisi tarafından bana anlatıldı. Aktif olarak kullandığım eski hesabıma zaman zaman havale gelmekte olup Patagonya usulü bankacılık yapan Garanti Bankası'na bu hesaptan gerekli aktarımların yeni hesabıma düzgün bir şekilde yapılacağını kim garanti edebilir?

İznim alınmadan nasıl hesabım kapatılır ki. Bu hesaptan otomatik ödeme talimatı bulunan 55 aylık kredi taksiti yatmaktadır. İznim olmadan nasıl yeni bir hesap açılabilir? Tüm bu değişiklikler neden yazışma adresime değil de işyerime tebliğ edilir? Oysa ben bu dönemde 4 aylık annelik iznini kullanmaktaydım. Sorum şu: Yoksa Garanti Bankası'nda paralarımız pek de garantide değil mi? *~*

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
01.03.2008

Sayın Banu Hızlı ' nın şikayeti hakkında,

Müşterimiz ile görüşülerek, müşterimize şube devir işlemi ile ilgili konunun araştırılacağı ve akıbeti hakkında kendisine yeniden bildirim yapılacağı iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.