ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Bir Aydır Atm Kartımı Göndermiyor genc1907  [29 Şubat 2008, 10:12]
Bu kadar sorumsuz bir banka görmedim. Bursa Mustafakemalpaşa şubesinden hesap açtırdım. 1 ay geçti. 3 kez şubeye bizzat başvurdum. Hâlâ atm kartım gelmedi.

Son başvurumda kargo şirketinin elemanının ayrıldığını bahane ettiler. 1 aydır nasıl eleman bulunamadığını sorduğumda da “Siz kafanıza takmayın” diyerek resmen kovmaktan beter ettiler. Tabi o günüm stres içinde geçti. Vadesi dolar dolmaz hesabımı kapatacağım.^^

Arkadaşına Gönder

03.03.2008 genc1907 Sayın Mehmet Dem in şikayeti hakkında,

Müşterimiz ile görüşülerek personel adına özür dilenerek, şikayetinin değerlendirileceği belirtilmiştir. Kartının 26.02.2008 tarihinde şubesine teslim edilmiş olduğu iletilerek müşterimizin kartı teslim almış olduğu teyit edilmiştir.

Saygılarımızla,

yukarıda belirtilenlerin yanlış olduğunu bildiriyorum.Ben kartımı teslim almadım bu nasıl bir yazı anlamadım geldiğini telefonla bildirdiler ama ben gidip almadım.Özür dilerim ama şubesi ayrı bir dert banka ayrı ben almadım neyi teyit ettiler..

Garanti Bankası
29.02.2008