ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Atm'sinde Param Sıkıştı Hala Ulaşamadım fatmank  [29 Şubat 2008, 10:19]
26.02.08 tarihinde saat 18:18 civarında hesabıma 250 YTL yatırıyordum ki (Ankara Söğütözü şubesi) param sıkıştı. Makine içinde kaldı. Müşteri hizmetlerini arıyorum ona bas şuna bas artık müşteri hizmetlerine ulaşmayı beklerken, pes ediyorum. Herhangi bir tuşa basmadım da hani cevap gelmeyince müşteri temsilcisine bağlasın diye, yok telefon kapandı.

Sonra tekrar araya araya tüm kontörlerim tükendi. Kaldım mı ortada. Müşteri hizmetleri sizi aramıyor, çünkü hat kesilince yok müşteri ne yaparsa yapsın. Sonra okula girip oradaki telefondan denedim. Ben hala çözüm bulamıyorum. saat 19:30'a kadar orayı burayı aradım ama çözüm yok.

Atm görevlileri varmış, aradım bir bayan biz o Atm ile yetkili değiliz. Birşey yapamayız dedi. Tavsiyesi ise beklemem idi. Atm'ye para yatıran yetkililer sayım yaptıklarında fazla parayı görünce kayıtlardan bana ulaşacaklarmış. Paramı alacağıma garanti veriyor musunuz diyorum yok hayır. Kamera var mı diyorum yok, her Atm'de olmuyor, ben nasıl alacağım paramı?

En sonunda en yakın Atm numarası olarak ne tuhaf bir kent numarasını verdi. Aradım bir heves açan yok. O saatte pek kimse olmazmış. 24 saat çalışan Atm'nin nasıl yetkilisi olmaz? Nasıl benim param hemen bir yetkili aracılığı ile hemen makineden bana verilmez? İnternetten birşeyler bulurum tesellisiyle baktım. Haklı müşteri hattı var. Hemen bir telefona sarılıp arıyorum, yarım saat meşguller, yarım saat sonunda bağlanıyorum sesim kaydediliyor.

Derdimi anlatıyorum, müşteri numaranı gir diyorlar ve hat kesiliyor. Tekrar arıyorum tekrar 20 dakika bekliyorum ve yine bir çözüm yok. Artık pes ediyorum son çare form dolduruyorum, anında çözüm sözde. Bugün saat 16 gibi beni arıyorlar ve telefona bakamadığım için yakaladığım konuşma fırsatını kaçırıyorum. Staj yaptığım yerden izin alıp arıyorum ama meşgul yine arıyorum yine meşgul.

Madem o kadar büyük bir şirketsiniz, neden müşteri temsilciniz bu kadar az ve meşgul. Neden şikayetlere cevap yok. Bir umut makine düzelince hesabıma yatar dedim. Ertesi akşam yani bu gün bir bakıyorum. Paranın yerinde yeller esiyor ve makine yeni para yatırma işlemlerine açık.

Artık telefon açmayacağım. Öğrenciyim 250 YTL benim için önemli bir miktar. Paramın dilekçesiz, fakssız hemen yarın hesabımda olduğunu görmek istiyorum. Yani 2 günümü zehir ettiniz telefon başında internette süründüm. Bunun telafisini nasıl yapacaksınız bilmiyorum. *~*

Arkadaşına Gönder

01.03.2008 fatmank paramı alabildiğime çok sevindim. umudu kesmiştim. bence müşteri hizmetlerinin sürekli meşgul çalmasına bi sorun bulunmalı. yetkili sayısı arttırılmalı.acil durumlar için 24 saat atm yetkilileri bulundurulmalı, ben yüklü bir miktarı acele havale yapıyor olabilirdim. teşekkürler.

Garanti Bankası
29.02.2008

Sayın Fatma Şirvan ' ın şikayeti hakkında,

Müşterimiz ile görüşülerek birimimize 27.02.2008 tarihinde şikayeti iletmiş olduğu ve gerekli araştırmaların yapılıp hesabına 250 ytl nin aktarılmış olduğu iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.