ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ'den Mutlu Emeklilik'in İptaline Olanak Yok paleoly  [28 Şubat 2008, 09:00]
Ağustos ayında Garanti Bankası'nın bireysel emekliliğine girdim. Aylık tutarlar kredi kartımdan otomatik ödemeyle güzel güzel kesilirken özel bir sebepten nakit sıkıntısı çekmeye başladım.

Bununla beraber çok gerekli bir yatırım aracı olarak da görmemeye başladım. Bu sebeplerle 05.02.2008 tarihinde Garanti Bankası Bahçelievler şubesinde erken çıkış formu doldurdum.

Bu esnada provizyonda görünen 100 YTL'lik bir ödemem daha vardı. O günden beri defalarca çağrı merkezini aramama rağmen hala çıkış işlemimin gerçekleştirilmedi.

Bunun yanı sıra 15.02.2008 tarihinde de kredi kartımdan bir ödemenin daha çekildiğini gördüm. Provizyondaki zaten çoktan hesaba geçmiş oldu. Hatta bir de üstüne yeni çekim. Komisyon yüzdesi de hesaptaki paradan çekiliyor.

Uzun lafın kısası devlet memuru olup bu bankadan maaşımı çekmek zorunda olmasam önünden geçmeyeceğim. ^^

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
28.02.2008

Sayın Zeynep Bayrak ' ın şikayeti hakkında,

Müşterimiz ile görüşülerek Bireysel Emeklilik sözleşmesinin iptali için dilekçesinin işleme alındığı ve konunun takibimizde olduğu, sonuçlandığı zaman kendisine yeniden bildirim yapılacağı iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.