ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Müşteri Onayı Olmadan Sigorta Yapıyor LegenD26  [28 Şubat 2008, 09:00]
Garanti bankasının 12080776 no'lu müşterisiyim. 18 Ocak 2008 tarihinde 18.12.2007-18.01.2008 arası harcamalarımı gösteren kredi kartı hesap özetimde tarafımca yapılmayan onaylamadığım Sigorta Garanti Emeklilik 927210597 12/0 adı altında 15.00 YTL harcama gider yansıtılmıştır.

Kredi kartı harcama itiraz formu doldurarak belirtilen numaraya faksladım. Ayrıca Garanti Eskişehir şubesindeki müşteri temsilcisine itirazımı yaptım. Yine Garanti Bankası internet sitesinden haklı müşteri hattı bölümünden sorunumu yazıp gönderdim. Fakat hiçbirine cevap verilmedi. İptal edeceklerini ümit ederek o ay borcumu 15 YTL eksik yatırdım.

18 Şubat 2008'de mail adresime gelen hesap özetimde işlem iptal edilmemiş 1 aylık faiziyle birlikte yansıtılmıştır. Haklı olarak o gün kredi kartımı iptal ettirdim. 1 hafta sonra 26.02.2008 tarihinde 02124782491 no'lu telefondan kartımı neden iptal ettirdiğimi sormak için arayan Garanti çalışanına yukarda yazmış olduğum sebepleri söyledim.

Neden 444 0 331'i aramadınız neden faks çetiniz gibi suçlayıcı ve haksızmışım gibi cevap aldım sözler işittim. Garanti Bankası'na yakışmayan Garanti müşteri memnuniyeti anayasası oluşturup oradaki maddelere uymayan Garanti çalışanları ve haksız uygulamalarından memnuniyetsizliğimi ve rahatsızlığımı bildirmek isterim.

Tarafımca yapılmayan onaylanmayan haberim olmadan yansıtılan 17 Aralık 2007 tarihli 15.00 YTL'lik işlemin iptalini istiyorum. İade edilmesi konusunda şikayetçiyim. *~*

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
28.02.2008

Sayın Sezer Yalçın ' ın şikayeti hakkında,

Müşterimiz ile görüşülerek kredi kartına istinaden yapılmış Risk Hayat sigortası hakkında bilgi iletilerek, talebine istinaden sigorta iptali için işlemlerin başlatılmış olduğu, sonuçlandığında kendisine yeniden bildirim yapılacağı iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.