ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Borcumu Haber Vermeyip Gizli Gizli Faiz İşletmiş kudug  [27 Şubat 2008, 09:00]
Geçen yıl Nisan ayında kredili mevduat hesabımı kapattım. Daha doğrusu kapattığımı zannettim. Meğer içeride daha 260 YTL borcum varmış. Ne cebim ne ev adresim ne ev telefonum hiç bir yerden bana ulaşıp borcumun olduğunu söylemediler ve düzenli olarak fahiş faizler işlettiler.

Daha yeni ve alakasız bir şekilde bu borcumu öğrendim. Soruşturmaya başladım. İşte bu andan sonra borcunuz var diye mesajlar ve mektuplar gelmeye başladı.

Bu bankacılık anlayışı çok çok yanlış, hiç etik değil. Bile bile müşteriyi mağdur ediyorlar. Şikayet mektubu yazdım. Hiç kimse bana dönmedi. Aynı mektubu defalarca kopyalayıp yine yolladım.

Her seferinde yeni şikayet formu numarası aldım ama ne fayda.^^

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
27.02.2008

Sayın Engin Kuduğ ' un şikayeti hakkında,

Müşterimiz ile görüşülerek tek hesap bakiyesi hakkında detaylı bilgi iletilerek, kredili hesap kullanıldığında bankamız uygulaması gereği yazılı olarak ekstre gönderimi yapıldığı ve kendisine sms ile borç bilgisi iletilmiş olduğu belirtilerek, boç sıfırlandığında konunun takibimizde olduğu tek hesabının kapatılacağı iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.