ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ'den Bankamatik Kartım Gelemiyor acare84  [26 Şubat 2008, 09:00]
Garanti Bankası'nda 06.02.2008 tarihinde hesap açtırdım. Bu hesap kredi kartı hesabı değil, normal bankamatik hesabı. Verilen formu doldurdum, istenilenleri verdim.

Öğrenci olduğum için öğrenci kartı fotokopisi ve nüfus cüzdanı fotokopisini verdim. Bana kartımın 1 hafta sonra veya daha kısa zaman içerisinde adresime geleceği söylendi.

Ancak yaklaşık 3 hafta oldu, hala kartım ortalarda yok. Bugün yine karta başvurduğum 652 no'lu şubeyi aradım. Bu sefer kartımın en az bir ay sonra geleceğini söylediler.

“Geçen hafta bir haftaya kadar geleceğini söylediniz” dedim. Bu sefer de onu söyleyen yanlış söylemiş dendi. Yani orada çalışanlar da henüz tam olarak bilmiyorlar.

Sıradan bir bankamatik kartı için de bir ay beklemek gerçekten de sinir bozucu. Öğrenci olduğum için havale yapmam ve almam da gerekiyor. Ne zaman gelecek acaba bu kart? ^^

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
26.02.2008

Sayın Emre Acar ' ın şikayeti hakkında,

Müşterimiz ile görüşülerek bonus kontör kartının basılmış ve kurye ile kendisine gönderilmiş olduğu, adres bilgilerinden ulaşılamadığı için teslim edilememiş olduğu belirtilmiştir. Müşterimizin adres bilgisi güncellenip kuryeye bildirim yapılmıştır.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.