ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ'nin Yasal Takibi Yüzünden Hiçbir Bankadan Kredi Kullanamıyorum! favorimeslek  [23 Şubat 2008, 09:00]
2007 yılına ait kredi kartımın borcunu rahatsızlığımdan dolayı 2 ay geciktirdim. Daha sonra bu borcumu ödedim. Lakin bu sürede kartım Merkez Bankası'na bildirilmiş. Bu sebepten dolayı hiçbir bankadan kredi kullanma işlemleri yapamıyorum.

Elimde borcu yoktur yazısı olmasına rağmen hala yasal takipte gözükmektedir. Tarafıma banka tarafından bu konuyla ilgili hiçbir belge gelmemiştir. Bu konuyu Adapazarı Garanti şubesiyle görüşmeye gittim lakin kötü hakaretlere maruz kaldım, ilgilenilmedi.

İsteğim bankanız tarafından bunun düzeltilmesidir dedim bir sonuç alamadım. Yüksek maaş almama rağmen kredi kullanamıyorum. Bu konunun Merkez Bankası'na Garanti Bankası tarafından bildirip yasal takibimin kaldırılmasını istiyorum. Banka çalışanlarınızı kınıyorum ve bu yaşadıklarımı etrafımdaki herkese anlatıyorum.%

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
23.02.2008

Sayın Aydın Çevik 'in Şikayeti hakkında,

Müşterimiz ile görüşülmüş olup, şikayetini başka bir müşterimiz adına ilettiği için kendisine genel bilgilendirme yapılmıştır.

Saygılarımızla,

T. GARANTİ BANKASI A.Ş.