ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ BANKASI'nın Handikabı ferhat920  [23 Şubat 2008, 09:00]
Garanti Bankası'nın (Bu banka Türkiye'nin en büyük Bankası olduğunu ifade ediyor) üç kuruş para için yaptığını buradan paylaşmak istiyorum. Maaşımı Garanti Bankası'ndan alıyorum. Daha önce çalıştığım şirketin maaşını da Garanti'den alıyordum. Yaklaşık 3 hafta önce Garanti'den yatırım hesabı açtırdım. Maaş aldığımız için hesaptan ücret kesilmeyeceğini bildiren Bandırma Şubedeki portfoye: diğer hesabımı kapattırmam gerekir mi? diye sordum.

Diğer hesabımın da maaş hesabı olarak göründüğünü ve ondan da kesinti yapılmayacağını beyan etti. Ben de elimi kolumu sallaya sallaya çıktım. Güvenilir banka ya? Dün hesabımdan 25 YTL hesap bilmemne ücreti kesmişler. Aradım bankayı hakkımı aramak için. Banka ne dese beğenirsiniz. Bandırmadaki hanımefendi ben size bu konuda yardımcı olamayacağım dedi telefonu da kapattı.

Daha sonra Gönen Şubeyi aradım orada arkadaşlar anlayışlı davrandılar ve hiç olmazsa ilgilendiler. Sadece ve sadece anlayışlı davrandıkları için olayı daha fazla büyütmek istemedim. Alın 25 YTL elimin kolumun sadakası olsun. *~*

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
23.02.2008

Sayın Ferhat Ayvaz 'ın şikayeti hakkında.

Müşterimiz ile görüşülerek her bir vadesiz hesabın bankamızda açma, kapama, işletme ve arşivleme gibi maliyetleri bulunduğu, bu maliyetlerin bir kısmının karşılanabilmesi amacıyla ocak ve temmuz aylarında yılda iki kez hesap işletim ücreti alındığı bilgisi verilmiştir.

Saygılarımızla,

T.Garanti Bankası A.Ş.