ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ'nin Bozuk Atm'si Bol Bol Yürüyüş Yaptırıyor natakan  [22 Şubat 2008, 09:00]
Garanti Bankası'nın 00924crs302 numaralı atm'sine para yatırmak üzere gittim. Her iki işlemin birinde mutlaka atm, 'para yatırma ünitesindeki sıkışıklık nedeniyle işleminizi gerçekleştiremiyoruz' ibaresiyle para yatırmama izin vermiyor ve bu yüzden en yakın atm'ye (yaklaşık 1 km. ) yürümek zorunda kalıyorum.

Bu durumu daha önce bankanın internet sitesi üzerinden 'müşteri memnuniyeti anayasası'ndan bir kaç maddeyi kendilerine hatırlatarak bildirdim ve çözüm bulunmasını istedim.

Ardından telefonla arandım ve konuyla ilgilenecekleri bilgisini aldım. Şimdi yine görüyorum ki atm aynı arızayı tekrar yapıyor.

Mesleğim itibariyle teknolojiyle iç içe biri olarak Garanti Bankası'na tavsiyem, ilgili atm'yi ciddi bir bakıma alıp aynı arızayı sık aralıklarla tekrarlamayan istikrarlı bir yapıya kavuşturmaları veya 'para yatırma' fonksiyonunu iptal edip müşterilerini diğer atm'lere yönlendirmeleri olacaktır.

Yakınlığı nedeniyle bu atm'ye yönelip, ardından başka bir atm'ye yönelmekten gerçekten yoruldum. Umarım yetkililer bu konuda geçici çözümler bulmak yerine kalıcı bir çözüm yolu bulmayı tercih ederler.

Son olarak internet sitelerinde gururla savundukları müşteri memnuniyeti anayasa'sındaki 6. Madde olan "tüm müşteriler, kaliteli hizmet alma hakkına sahiptir." ifadesini kendilerine hatırlatmak istiyorum!^^

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
22.02.2008

Sayın Nuri Atakan ' ın şikayeti hakkında,

Paramatiklerimiz genel merkez üzerinden düzenli olarak takip edilir. Paramatiklerimizde sorun tespit edilmesi halinde gerekli işlemler başlatılır.

Müşterimize, bildirmiş olduğu paramatikte yaşanan sorunun giderilmesi için gerekli işlemlerin başlatıldığı bilgisi verilmiştir.

Saygılarımızla,

T.Garanti Bankası A.Ş.