ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ İnternet Bankacılığı Ne İşe Yarıyor? nadirko  [21 Şubat 2008, 09:00]
Ocak ayında Flexi kart talebinde bulundum. Flexi kartı aldıktan sonra kartın özelliklerini internetten değiştirmek istediğim. Fakat 2 hakkım olduğunu bildiriyordu. Ancak isteğim değişiklikleri yapmak istediğimde "hakkınız dolmuştur" çıkıyor ve kart özelliklerini %1.5 + %1.5 bol bonuslu flexi özelliğini seçemiyordum. Bu nedenle en az 10-15 kez 4440333 nolu telefonu arayarak durumu anlattım. Her seferinde durumu bilgi işleme bildirdiklerini daha sonra tekrar denememi söylediler.

Bir kaç kez de Garanti Bankası İzmir Şirinyer şubesine gittim. Yetkiliye durumu anlattım o da mesaj yazarak durumun düzeltilmesini istedi. Fakat hiç bir şekilde sorun çözülmedi. Yine 4440333 nolu telefonu aradığımda bir müşteri temsilcisi kartı hiç kullanmamışsınız, bu nedenle kartın özelliklerini değiştiremiyorsunuz dedi. Bana çok az bir miktar örneğin 1 YTL kadar kullanmam halinde 24 saat sonra kartın özellikleri değiştirebilirsiniz dedi.

Yaptığım bu konuşma mutlaka kayıt edilmiştir. Lütfen yaptığım tüm konuşmaları dinleyin. Bunun üzerine aynı gün 1 YTL'lik kartı kullandım. Bırakın 24 saati 48 saat geçmesine rağmen yine düzelmedi. Tekrar 4440333 aradım yetkili çıktı. Ona da durumu tekrar anlattım. O da çözüm bulamadı. Ben de oradaki en yetkili kim varsa onunla konuşmak istedim, bağladılar. O da uğraştı sorunu çözemedi.

Bunun üzerine en yüksek alış verişe + bonus özelliğini karta yükleyin ya da yapamıyorsanız kartın iptalini istiyorum dedim. O da sorunu çözemediğini bildirince ben de kartın iptalini istedim. Fakat bir gün sonra baktığımda 50 YTL kart ücretinin çıktığını gördüm. 1 YTL'lik işlemi iptal ettirdim. Tekrar bankaya gittim. Yetkili ile konuştum.

Kartı kullanmamı (1 YTL) yetkilinin söylediğini anlattım. Görevli benim yanımda 4440338 arayarak durumu anlattı. telefondaki kişi 29.02.2008'de benim istediğim özelliklerin geçerli olacağını söyledi. 19.02.2008 günü 4440333 nolu telefonu aradım. Kartın kullanıma kapalı olduğunu söyledi.

Sizden ricam, bu kartın %1.5 + en yüksek harcamaya %1.5 bol bonuslu olarak düzeltilmesi. Bu durumda 66 YTL'lik kart ücretini ödemeyi kabul ediyorum. Aksi takdirde 50 YTL'lik ekstrede gözüken haksız talep edilen kart ücretini kabul etmiyor, kullanamadığım kartın tümüyle iptal edilmesini istiyorum. *~*

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
21.02.2008

Sayın Nadir Koç ' un şikayeti hakkında,

Müşterimiz ile görüşülerek flexi kartının paket özelliği ile ilgili işlemler hakkında detaylı bilgi iletilerek ,konunun takibimizde olduğu iletilmiş ve kendisine yeniden bilgilendirme yapılacağı belirtilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.