263692 |

| GARANTİ'nin Tüketici Kredisinde Aldığı Masraf!
murat028028
[19 Şubat 2008, 09:00]
Benim maaş hesabım Ortabahçe Beşiktaş şubesinden. Geçen hafta ufak bir krediye ihtiyacım oldu. telefonla halledileceğimi sandım. Bankayla görüştüm, kimliğimin yeterli olduğu söylendi. İsterseniz internetten başvurun dediler.
5 dakikada kredi mesajı gönderdim. 10 saniye sonra mesaj geldi. En yakın şubemize gelin diye. Niye 5 dakikada kredi yazdınız ki? Ben 4 senedir maaşımı sizden alıyorum, kredi kartınızı 5 senedir kullanıyorum bir kere bile geç ödeme olmamıştır.
Neyse şubeye gittim, oradaki görevliye 1.200 YTL çekeceğimi söyledim. Bana 175 artı sigorta; sigortanın ne kadar olduğunu söylemiyor. Ben de gittim. Ertesi gün kredimin onaylandığını bildirdiler. Gittim bankaya, masraf 175 artı sigorta 95 YTL diyince şok oldum. Çekeceğim para 1.200, masraf 270 YTL, yani 930 alacağım, 1280 ödeyeceğim. 350 YTL faiz 10 aya.
Ben bu bankanın maaş müşterisiyim. Ve çalışan bayana yüksek olduğunu söylediğimde bana ben sizinle pazarlık yapmıyorum dedi. Yani işine gelirse. Ben de iyi o zaman kalsın dedim ve çıktım. Arkadaşım maaşını Garanti'den alıyor ama başka bankadan 1.600 YTL'ye 14 YTL masraf alıyorlar. Herhalde ben de o bankaya gideceğim maaşımla beraber. % |