262818 |

| GARANTİ'den Arzumuz Çok, Talep Yok
demir970
[16 Şubat 2008, 09:00]
“Başka Bir Arzunuz?” sorusunu anlayamadım gitti. Sevgili bankamın sevgili personelleri hangi işlemimi müşteri memnuniyetiyle sonuçlandırdınız, hangi soruma açık bir cevap verdiniz de sürekli ''başka bir arzunuz?'' deyip insanın sözünü kesiyorsunuz?
Buradan da yazıyorum ve soruyorum; 14.02.2008 tarihinde saat 9:20-9:30 sırasında Denizli Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi'ndeki 00883crs009 no'lu atm den vadesiz hesabıma 300 YTL yi zarfsız yatırırken para atm de sıkıştı, makine parayı vermedi ve hesabıma da geçirmedi.
telefonla aynı gün bildirdim. Yarın tekrar arayıp öğrenin denildi. Güya haklı müşteri hattına da (4778142 ile kayıtlı) bildirdim. Bugün tekrar aradım. Faydası olursa atm nin numarasını vereyim diyorum görevli almıyor bile.
İlgili yere iletilmiş, cevap bekleniyor, pazartesi, salı tekrar arayın'' deniyor. Zarfla para yatırılan atm de bile 2 iş günü içinde para hesaba geçerken işlem neden uzuyor?
Bu soruma görevli ''başka bir arzunuz?'' deyip kibarca kesip atıyor. Bir şey yapmıyorsunuz, en azından ilgili olduğunuzu hissettirin bari.^^ |