ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ'de Bir Türlü Değiştirilemeyen Hesap Kesim Tarihi! meteor81  [16 Şubat 2008, 09:00]
Kurumumuz Garanti Bankası ile maaş anlaşması imzaladı. Bu kapsamda tarafıma verilen kredi kartının hesap kesim tarihi 05.02.2008 olarak görülmektedir. Benim bu tarihle ilgili hiçbir talebim olmadan Garanti Bankası böyle bir tarih belirlemiş. Devlet memuru olan biri olarak her ayın 15'inde maaşımı alıyorum ve kredi kartı borcumu ödüyorum. Bu yüzden hesap kesim tarihimin her ayın 10-12'sinde kesilmesini istiyorum.

Benim yapacağım ödeme tarihini Garanti Bankası'nın belirlemesi ne kadar anlamlı bir uygulamadır bunu Garanti yetkililerine sormak istiyorum. Bu kapsamda Garanti Bankası müşteri hizmetleriyle yaptığım 4 farklı görüşme sonucunda tarihi değiştiremeyeceğimi söylediler. Benim kredi kartı hesap kesim tarihimi bankanın belirlemesi son derece yanlış bir uygulamadır.

Bu konuda müşteri temsilciliğinde çalışan arkadaşlara yetki verilmeli ve kendilerine konu hakkında ayrıntılı bilgi verilmelidir. Bu konuda onların da bilgi eksikliği olduğunu gördüm. Kredi kartı hesap kesim tarihim konusunda gerekli düzenlemenin yapılmasını istiyorum.%

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
16.02.2008

Sayın Abdullah Atmaca ' nın şikayeti hakkında,

Müşterimiz ile görüşülerek hesap kesim tarihinin seçilmiş olan ödeme haftası ve işgünü baz alınarak kesildiği belirtilerek, yıl içinde 2 defa hesap kesim tarihi değişikliği talebinde bulunabileceği belirtilmiştir.

Saygılarımızla,

T.Garanti Bankası A.Ş.