ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Kredi Kartı Borcumun Kapatıldığını Neden Bildirmiyor? fatih007  [15 Şubat 2008, 09:00]
Garanti Bankası kredi kartım vardı. 2005 yılı Kasım ayında askere gittim. Askerde kart kullanmak zorunda kaldım. Bu yaptığım en büyük hatam idi. Şubat 2007'de dönünce kart borcum 575 YTL olmuş ve hakkımda yasal takip başlatılmış.

19 Mart 2007'de 350 YTL, 30 Nisan 2007 tarihinde de 225 YTL ödedim. Avukat ile görüştüm ve borcumun bittiğini dosyamın kapatıldığını söyledi. Ben özel bir şirkette muhasebe müdürlüğü yapıyorum. Şimdi tekrar kredi kartı almak istiyorum ancak bu borcum karşıma çıkıyor. Garanti Bankası neden borcumun kapatıldığını bildirmiyor ilgili kuruluşlara? Yardımcı olursanız ve nasıl bir yol izlemem gerektiğini söylerseniz çok sevinirim. %

Arkadaşına Gönder

16.02.2008

Sayın Fatih Eke ' nin şikayeti hakkında,

Müşterimiz ile tekrar görüşülerek kredi kartının kanuni takibe girdiği ve takip aşamasında olan işlemlerin Merkez Bankasına bildiriminin yapılması gerektiği ve borç bittiği zaman borcun olmadığına dair tekrar bildirim yapıldığı detaylı olarak iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.

HAKLI MÜŞTERİ HATTI

444 0 338

16.02.2008 fatih007 Garanti Bankası ile ilgili yazmış olduğum yazıda bana ulaştıklarını ve gerekli bilgileri verdiklerini söylemişler. Böyle birşey olmadı.

15.02.2008

Sayın Fatih Eke ' nin şikayeti hakkında,

Müşterimiz ile görüşülerek kredi kartının kanuni takibe girdiği ve takip aşamasında olan işlemlerin Merkez Bankasına bildiriminin yapılması gerektiği ve borç bittiği zaman borcun olmadığına dair tekrar bildirim yapıldığı detaylı olarak iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.