ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ'nin Yanlış Uygulaması Yüzünden Kredi Çekemiyorum! byrapor  [15 Şubat 2008, 09:00]
2-3 yıl kadar Garanti Bankası'ndan çalıştığım fabrika tarafından yatırılan maaşımı çekiyordum. Ek hesap denen krediden faydalanmak istedim. Krediyi kullandım ve her ay maaşımdan kesinti yapıldı.

Buraya kadar sorun yok. Ben hesap ekstremi işimden ayrıldıktan sonra kapattım. Ancak ailemden bir başkası bu kartımı kullandı benden habersiz; tabii ki bu bir mazeret olamaz. Aradan 1,5-2 yıl geçtikten sonra bankanız tarafından arandım ve bana borcumun olduğu teyit edildi. Bu süre içerisinde borcum olduğuna dair ne bir telefon ne de hatırlatma mektubu aldım.

Borcumu telefonla bana bildiren banka çalışanı borcumu ödediğim taktirde bir sorun çıkmayacağını söyledi ve ben borcu birkaç gün içerisinde ödedim. Şu an 3-4 bin YTL gelir gösterebilirim ama bu olay nedeniyle ne kredi kartı alabiliyorum ne de kredi çekebiliyorum.

5 yıl sonra bu kara kalem denilen şey silinecekmiş. Bu çok ciddi cezayı hak etmediğimi düşünüyorum. Garanti Bankası'nın yaptığı yargısız infazdan başka bir şey değildir. Bu durum 5 yıl haricinde nasıl düzelir? Yardım edin lütfen. %

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
15.02.2008

Sayın Bekir Döner ' in şikayeti hakkında,

Müşterimiz ile görüşülerek kredil hesabının kanuni takip ile sonlanmış olduğu belirtilerek, takiplik durum oluşmadan önce bankamızda kayıtlı olan irtibat bilgilerinden sms , email ve telefonla bildirim olmak üzere geri dönüş yapılmış olduğu tarihleri ile detaylı olarak iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.Garanti Bankası A.Ş.