ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Atm Hatasını Faiz Alarak Ödetiyor elvanemel  [15 Şubat 2008, 09:00]
13. 02.2008 tarihinde 18:00-18:30 saatleri arasında Garanti Bankası'na ait para kartıma Ankara Kızılay metrosu içerisinde bulunan atm'den 740 Türk lirası yatırdım. Fakat yatırmış olduğum para hesabımda görünmüyor ve bu hesabımla o bankaya olan kredi ödememi yapıyorum.

Dün son günü idi. Hesabımın ait olduğu şube ile temasa geçtim. Sorunumu faks numaralarına imzalı olarak faksladım. Bu atm hatasından doğan sorunun ödemelerimi geciktirdiğinden faizin benden tahsis edileceği Garanti Bankası Ankara grup merkez şubesi tarafıma söyledi.

Parayı katlayarak koyduğum içinmiş. Böyle bir şeyi kabul etmiyorum. Çünkü ilk defa atm'den para yatıran bir insan değilim. Parayı katlamadım. Yapılan bu suçlama ciddiyet ve tavır açısından çok çirkin.

Bu ilk yaşanan atm sıkıntısı değildir. Bana hala dönülmüş değil. Atm sorunundan kaynaklanan faizi ödemek niyetinde değilim. ^^

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
15.02.2008

Sayın Elvan Emel Batan ' ın şikayeti hakkında,

Müşterimiz ile görüşülerek atmde para sıkışması nedeni ile 2 günlük gecikmeden kaynaklı oluşan temerrüt faizinin hesabına iadesinin yapılacağı bilgisi iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.